Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Τα τελευταία δρομολόγια σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ

Ενημέρωση για τις αλλαγές στα τελευταία δρομολόγια των μέσων σταθερής τροχιάς σήμερα, Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021, παρέχει η ΣΤΑΣΥ.

Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία των συρμών στις Γραμμές 1, 2 & 3 του Μετρό, καθώς και στο τραμ θα ολοκληρωθεί στις 23:00.

Κορωνοϊός: Οι κινηματογραφικές αίθουσες δεν εντάσσονται στον περιορισμό ωραρίου

Από σήμερα, Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021, στις 6 π.μ., έχει τεθεί σε ισχύ η νέα δέσμη μέτρων, αντί για τις 3 Ιανουαρίου που προγραμματιζόταν αρχικά, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα.

Μετρο - Τραμ: Επαναφορά νυχτερινών δρομολογίων κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Επανέρχεται, από αύριο Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021, και για κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των μέσων σταθερής τροχιάς στις γραμμές 2 και 3 του μετρό, έως τις 01:30 και στο τραμ έως τις 01:46.

Ειδικότερα:

Ωράριο σούπερ μάρκετ: Τι αλλάζει από σήμερα

Αλλαγές στο ωράριο σούπερ μάρκετ και των καταστημάτων τίθενται σε ισχύ από σήμερα Δευτέρα 14/6 - Τι ισχύει για τον αριθμό των πελατών.

Νέα δεδομένα ισχύουν από σήμερα Δευτέρα 14/6 για τα σούπερ μάρκετ καθώς τίθεται σε ισχύ η ΚΥΑ που ρυθμίζει ωράριο και αποστάσεις

Σούπερ μάρκετ: Αυτό είναι το νέο ωράριο λειτουργίας - Αλλαγές και στις αποστάσεις

Αλλαγές έρχονται στην λειτουργία καταστημάτων τροφίμων, όπως σούπερ μάρκετ, φούρνους κ.λπ., μετά από Κοινή Υπουργική Απόφαση που γνωστοποιεί πως τα νέα μέτρα ισχύουν από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα, 21 Ιουνίου και ώρα 6:00.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Οι νέες ώρες - Πότε αλλάζει το ωράριο

Μία ώρα παράταση παίρνει από σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου, η απαγόρευση κυκλοφορίας, ένα μέτρο που μας «συντροφεύει» από τον Νοέμβριο του 2020. Για όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα το ωράριο της απαγόρευσης ξεκινά από τις 22:00 -και όχι από τις 21:00- μέχρι τις 05:00.

Lockdown: Τι ώρα κλείνουν σήμερα τα σούπερ μάρκετ μετά τις αλλαγές στην απαγόρευση κυκλοφορίας

Αλλαγές στο ωράριο των σούπερ μάρκετ σήμερα μετά τα νέα μέτρα που έχουν τεθεί σε εφαρμογή και ισχύουν και για την απαγόρευση κυκλοφορίας τόσο στην Αττική όσο και σε Περιφέρειες που πέρασαν στο "βαθύ κόκκινο".

Lockdown: Νέο ωράριο στην απαγόρευση κυκλοφορίας από σήμερα - Τι αλλάζει στα SMS

Από σήμερα θα ισχύει νέο ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας, λόγω των νέων μέτρων για τον κορωνοϊό που ανακοινώθηκαν προ ημερών από την κυβέρνηση.

Το νέο ωράριο απαγόρευσης μετακινήσεων από σήμερα

Σούπερ μάρκετ: Κλείνουν νωρίτερα λόγω της κακοκαιρίας

Στις 6 κλείνουν εκτάκτως σήμερα, Τρίτη, τα σούπερ μάρκετ της Αττικής. 

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης, «λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών και προκειμένου οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ να επιστρέψουν με ασφάλεια στις οικίες τους, οι ως άνω επιχειρήσεις θα κλείσουν στις 18:00». 

Σούπερ μάρκετ: Τι αλλάζει στο ωράριο με το σκληρό lockdown στην Αττική

Το σκληρό lockdown στην Αττική που τίθεται σε ισχύ από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου, φέρνει αλλαγές στο ωράριο των σούπερ μάρκετ.

Tο προτεινόμενο διευρυμένο ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ και άλλων καταστημάτων τροφίμων είναι 7:00-20:30 τις καθημερινές και 7:00-17:30 το Σαββατοκύριακο.

Τελευταία Κυριακή του χρόνου: Ποια καταστήματα είναι ανοικτά σήμερα

Ανοιχτά είναι σήμερα Κυριακή τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα.

Τα σούπερ μάρκετ έχουν ανακοινώσει ότι θα μείνουν ανοιχτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα, αλλά οι καταναλωτές καλό είναι να επιβεβαιώνουν το ωράριο με ένα τηλεφώνημα.

Μέχρι το Σάββατο οι ανακοινώσεις για το λιανεμπόριο - Αλλάζει το ωράριο για μετακινήσεις

Ο χρόνος μετράει αντίδτροφα και συγκεκριμένα από αύριο Πέμπτη έως το αργότερο μέχρι το Σάββατο αναμένονται ανακοινώσεις από την κυβέρνηση για το άνοιγμα καταστημάτων, όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

ΔΟΥ: Με νέο ωράριο από τη Δευτέρα - Τι αλλάζει

Διεύρυνση ωραρίου των ΔΟΥ έως αργά το απόγευμα, κατά τη διάρκεια των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας, εφαρμόζει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, με στόχο την καλύτερη δυνατή και συνεχή εξυπηρέτηση των φορολογουμένων εν μέσω της πανδημίας.

Lockdown: Πώς θα λειτουργούν τα σούπερ μάρκετ - Αναλυτικά το ωράριο

Καθ' όλη τη διάρκεια του lockdown αλλάζει το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, καθ’ όλο το διάστημα ισχύος των περιοριστικών μέτρων:

Lockdown: Νέο ωράριο στα σούπερ μάρκετ από τη Δευτέρα

Σε διευκρινίσεις για τα ωράρια λειτουργίας των σούπερ μάρκετ προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης.

Τα σουπερμάρκετ θα κλείνουν στις 20:30 από τη Δευτέρα και την Κυριακή δεν θα ανοίξουν, είπε στην ΕΡΤ ο κ.Παπαθανάσης.

Το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ στην δεύτερη καραντίνα

Πώς θα λειτουργούν σούπερ μάρκετ και καταστήματα που θα παραμείνουν ανοιχτά στο lockdown

Σε ισχύ έχει τεθεί από τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου, 7 Νοεμβρίου, το γενικό lockdown σε όλη τη χώρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Subscribe to ωράριο