Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΗΠΑ: 13χρονος από το Τέξας μάζεψε χρήματα για να πάρει δώρα σε 60 παιδιά άπορων οικογενειών

O Jaxson Turner είχε ξεκινήσει να μαζεύει χρήματα από την 1η Οκτωβρίου και είδε την προσπάθειά του να προσφέρει τεράστια χαρά.

Τα παιδιά προσφέρουν την ελπίδα για το μέλλον και αν αυτά μεγαλώσουν όπως ο Jaxson Turner, τότε το μέλλον όλων μας θα είναι πολύ καλύτερο.

Τα 18 άρθρα για τα ανθρώπινα δικαιώματα άφησαν ως "δώρα" οι πρόσφυγες κάτω από το δέντρο στο Σύνταγμα

Τις «Ευρωπαϊκές Αξίες» που έχουν χαθεί επιστρέφουν πίσω οι πρόσφυγες με μία συμβολική κίνηση που έχει ως αποδέκτες τις κεντρικές χώρες της ΕΕ, των οποίων η στάση είναι – αν μη τι άλλο – αδιάφορη απέναντι στους πρόσφυγες που είτε πνίγονται στη Μεσόγειο, είτε διώκονται από τις χώρες τους είτε ζουν σε κέντρα υποδοχής υπό άθλιες συνθήκες.

Αντίστροφη μέτρηση για την επαναφορά των δώρων στο Δημόσιο - Τα σημεία κλειδιά

Σχεδόν σίγουρη θεωρείται η επαναφορά των δώρων στο Δημόσιο που είχαν καταργηθεί την 1/1/2013. Η χθεσινή θετική εισήγηση της ολομέλειας του ΣτΕ, ταυτίστηκε με την πρόσφατη θετική απόφαση του έκτου τμήματος του ΣτΕ που έκρινε ότι η κατάργηση των δώρων ύψους 1.000 τον χρόνο που έπαιρναν οι δημόσιοι υπάλληλοι ήταν αντισυνταγματική.

Η «Κερkidα ΟΠΑΠ» μαζί με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στη «Γιορτή του Παιδιού» στο ΟΑΚΑ – Εκπλήξεις και δώρα για τους μικρούς φιλάθλους

Ο ΟΠΑΠ συμμετείχε δυναμικά στη «Γιορτή του Παιδιού», που πραγματοποίησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του αγώνα με την ΑΕΚ.  Τόσο τα παιδιά της «Κερkidα ΟΠΑΠ», όσο και οι υπόλοιποι μικροί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πολλές εκπλήξεις από τον ΟΠΑΠ.

«Ντόμινο» επαναφοράς των δώρων στο Δημόσιο

Επαναφορά των επιδομάτων εορτών και αδείας για τους υπαλλήλους τους αποφασίζουν ο ένας μετά τον άλλον πολλοί μεγάλοι δήμοι της χώρας, εφαρμόζοντας άμεσα, χωρίς να ασκήσουν έφεση, πρωτόδικες αποφάσεις δικαστηρίων με τις οποίες έχουν γίνει δεκτές σχετικές προσφυγές εργαζομένων τους.

Πώς θα πάρετε δώρο - αναδρομικά - Διαβάστε τις λεπτομέρειες για τις αιτήσεις

Με έναν πολύ απλό και εύκολο τρόπο μπορούν οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι (τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημοσίου τομέα) να μην χάσουν τη δυνατότητα διεκδίκησης αναδρομικών από την- παράνομη κατά την Ολομέλεια του ΣτΕ- κατάργηση των δώρων και του επιδόματος αδείας από το 2013 και μετά σύμφωνα με την ΕΝΥΠΕΚΚ.

Αυτά είναι τα ποσά που διεκδικούν οι συνταξιούχοι από μειώσεις και δώρα

Ανοίγει ο δρόμος για μαζικές διεκδικήσεις αναδρομικών από δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχους, καθώς οι δικαστικές αποφάσεις που έχουν βγει έως τώρα και «διατάσσουν» στα Ταμεία την επιστροφή κομμένων συντάξεων και Δώρων, λόγω αντισυνταγματικότητας, δύσκολα ανατρέπονται.

Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να διεκδικήσουν αναδρομικά από περικοπές δώρων - συντάξεων

"Πράσινο φως" σε χιλιάδες συνταξιούχους να διεκδικήσουν αναδρομικά ποσά λόγω των περικοπών του 2012 σε δώρα και συντάξεις άναψε η δικαίωση ενός συνταξιούχου με πρόσφατη δικαστική απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης για το ίδιο ζήτημα.

Απίστευτο: Η νύφη αποτίμησε τα δώρα και ζήτησε... συμπλήρωμα

Για τις περισσότερες γυναίκες η στιγμή του γάμου αποτελεί την ομορφότερη στιγμή της ζωής τους.

Ωστόσο, μία νύφη από την Βρετανία υπερέβη κάθε όριο καθώς ενδιαφέρθηκε για τα δώρα που θα της φέρουν οι καλεσμένοι της.

Ειδικότερα, διαπίστωσε ότι μία επιταγή 100 λιρών (πάνω από 100 ευρώ) από μία καλεσμένη της δεν ήταν επαρκές.

Subscribe to δώρα