Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΥΡΙΖΑ για επίσκεψη Μητσοτάκη στο ΥΠΕΣ: «Επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος»

«Ο κ. Μητσοτάκης επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος», σχολιάζουν για την επίσκεψη Μητσοτάκη στο υπουργείο Εσωτερικών οι αρμόδιοι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης και Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης.

Με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού οι τομεάρχες ρωτούν:

Στάση εργασίας στους δήμους: Συγκέντρωση της ΠΟΕ – ΟΤΑ έξω από το ΥΠΕΣ

Αντιδρούν στο κυβερνητικό νομοσχέδιο για την τοπική αυτοδιοίκηση

Πανελλαδική στάση εργασίας, από τις οκτώ το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, πραγματοποιεί σήμερα, Πέμπτη η ΠΟΕ-ΟΤΑ, για όλους τους εργαζόμενους των δήμων. Παράλληλα, έχει προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, στις 10:30 το πρωί.

Τούρκος ΥΠ.ΕΣ: Περιμένουμε σεισμό 7,5 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη

Ότι οι αρχές αναμένουν σεισμό μεγέθους 7,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη και ήδη προετοιμάζονται επιχειρησιακά, γνωστοποίησε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας. «Ο πιθανός σεισμός που περιμένουμε είναι 7,5 Ρίχτερ. Άρα εργαζόμαστε πολύ σοβαρά πάνω σε αυτό το σενάριο», δήλωσε στο CNN Turk.

Πώς θα ψηφίζουν οι απόδημοι Έλληνες

Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Εσωτερικών τον τρόπο με τον οποίο θα γίνεται η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος των εκτός Ελλάδας εκλογέων, ενόψει της σημερινής συζήτησης- επεξεργασίας του σχεδίου νόμου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

ΥΠΕΣ: Οικονομική βοήθεια σε Δήμους που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Με Το συνολικό ποσό ύψους 1.200.000 ευρώ χρηματοδοτούνται οι Δήμοι Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας και Βόρειας Κυνουρίας για την αντιμετώπιση προβλημάτων που προκλήθηκαν στις βασικές υποδομές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του περασμένου Σαββατοκύριακου, σύμφωνα με το ΥΠΕΣ.

Subscribe to ΥΠΕΣ