Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Υπόθεση Novartis: Ο Φρουζής ξέπλενε μαύρο χρήμα και δωροδοκούσε πολιτικά πρόσωπα

Νέα διάσταση στο σκάνδαλο Novartis και νέο «χαστούκι» στο αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας περί σκευωρίας, δίνει η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ελένη Μιχαλοπούλου με την εισήγησή της προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, με την οποία ζητά να παραπεμφθούν ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ο Κωνσταντίνος Φρουζής και δύο γιατροί πρ

Υπόθεση Novartis: Κατέθεσε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής

Ενώπιον της ανακρίτριας του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου που διερευνά τυχόν παρεμβάσεις κατά τη διάρκεια της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης Novartis με βασικό ελεγχόμενο τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, καταθέτει σήμερα ο Σταύρος Κοντονής.

Ύποπτο αντικείμενο κοντά στο σπίτι της Ελένης Τουλουπάκη

Ύποπτο αντικείμενο εντοπίστηκε κοντά στο σπίτι της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη.

Το αντικείμενο εντοπίστηκε στη διαδρομή όπου πραγματοποιεί καθημερινά η Εισαγγελέας κάνοντας περίπατο.

Έκλεψαν τα αρχεία µε καυτά στοιχεία για το σκάνδαλο Novartis

Σε ελληνικό Γουότεργκεϊτ εξελίσσεται η διάρρηξη στο σπίτι της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη. Οι διαρρήκτες που εκτελούσαν συμβόλαιο δεν ενδιαφέρθηκαν καν για αντικείμενα αξίας, αρπάζοντας µόνο τον υπολογιστή, όπου ήταν καταχωρημένα κρίσιμα στοιχεία για το σκάνδαλο της NOVARTIS και από άλλες υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος.

Κληρώθηκαν τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου που θα ελέγξουν τον Παπαγγελόπουλο

Κληρώθηκαν από την Ολομέλεια της Βουλής τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου που θα ελέγξουν την άσκηση της ποινικής δίωξης του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου που αποφάσισε η Βουλή.

Βουλή: Παραπέμπεται στο Ειδικό Δικαστήριο ο Παπαγγελόπουλος με 177 «ναι»

Ολοκληρώθηκε στην ολομέλεια η ψηφοφορία για την αποδοχή ή μη της πρότασης για την άσκηση δίωξης σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης.

Η Νέα Δημοκρατία και το Κίνημα Αλλαγής μετέτρεψαν με την ψήφο τους το σκάνδαλο Novartis  σε «σκευωρία», παραπέμποντας τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για οκτώ αδικήματα.

Ψηφοφορία στη Βουλή για το πόρισμα της Προανακριτικής (Live)

Με ένα πόρισμα που αριθμεί 8 αδικήματα και είναι γεμάτο από αντιφατικούς ισχυρισμούς και νομικές ακροβασίες σπεύδουν να «κλείσουν» το φιάσκο της υποτιθέμενης σκευωρίας Novartis

Με τα κυβερνητικά έδρανα κενά, και την αποχώρηση του ΜέΡΑ25 άρχισε η συζήτηση του πορίσματος - παρωδίας για την Προανακριτική Παπαγγελόπουλου.

Παπαγγελόπουλος: Είμαι μόνο η αρχή των πολιτικών διώξεων που σχεδιάστηκαν με παρακρατικές μεθόδους

Να ψηφίσουν κατά συνείδηση απαλλαγμένοι από κομματικές σκοπιμότητες, κάλεσε τους βουλευτές, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος«Η παραπομπή μου στο Ειδικό Δικαστήριο μαζί με αθώους εισαγγελείς και δημοσιογράφους, θα ερμηνευθεί από τον ελληνικό λαό, ως προσπάθεια συγκάλυψης και

Προανακριτική για Παπαγγελόπουλο: Αποφασίζει η Ολομέλεια για την άσκηση δίωξης

Στην Ολομέλεια εισάγεται το πρωί της Τετάρτης (22/07) το πόρισμα της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης, για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Υπόθεση Novartis: Ποινική δίωξη στην Ελένη Τουλουπάκη

Ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και πέντε πλημμελήματα ασκήθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος της επικεφαλής της εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, με βάση την παραγγελία του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευ. Ζαχαρή, ο οποίος διενήργησε την έρευνα για τους δικονομικούς χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis.

Προανακριτική: ΝΔ και ΚΙΝΑΛ απέρριψαν το αίτημα Παπαγγελόπουλου - «Δικαστικό πραξικόπημα» λέει ο Τσοβόλας

Νομικά αβάσιμο έκριναν οι εισηγητές ΝΔ και ΚΙΝΑΛ στην Προανακριτική το αίτημα του Δ. Παπαγγελόπουλου για διαβίβαση στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών των ενστάσεων ακυρότητας που κατέθεσε η πλευρά του πρώην αν. υπουργού Δικαιοσύνης. Για δικαστικό πραξικόπημα κατηγορεί την πλειοψηφία ο συνήγορος του ερευνώμενου, Δ. Τσοβόλας.

Και με τη βούλα της μετάφρασης

Περίμεναν λέει την επίσημη μετάφραση της απόφασης της αμερικανικής Δικαιοσύνης από το ελληνική υπουργείο Εξωτερικών (μεταφραστικό) για να καταλάβουν ότι ο…ΣΥΡΙΖΑ παραποιεί την απόφαση. Παιδιά, πολύ απλά η μετάφραση επιβεβαιώνει πως ο συμβιβασμός 345 εκατ.

Subscribe to Novartis