Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ξεκινάει η συζήτηση για το χρέος!

Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις της αντιπολίτευσης, των πραγματικών ενόχων της καταστροφής της χώρας, η κυβέρνηση κατάφερε τον στόχο της, να ανοίξει την συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους. Κάτι, που οι προηγούμενες κυβερνήσεις, δεν κατάφεραν ούτε καν να πλησιάσουν, παρά τα μέτρα ακραίας λιτότητας με τα οποία έδεσαν τον ελληνικό λαό.

Ένωση Κεντρώων: Οι σκληροί διαπραγματευτές ικετεύουν να επιστρέψει η Τρόικα

«Οι "σκληροί" και "αδυσώπητοι" διαπραγματευτές του Σύριζα, που θα ένωναν το νότο κατά του βορρά, που βροντοφώναζαν «Go Back Merkel», που έταζαν γη και ουρανό στους ψηφοφόρους τους, που θα έσκιζαν φύλλο φύλλο τα επαχθή μνημόνια, ξάφνου, ικετεύουν να επιστρέψει η Τρόικα».

«Φόρο-σοκ»: Τι θα πληρώσουν όσοι εισπράττουν ενοίκια

Τι θα γίνει με μισθωτούς, συνταξιούχους και ελεύθερους επαγγελματίες

Ολοκληρώνεται στην Αθήνα ο πρώτος γύρος διαπραγμάτευσης με τους επικεφαλής των Θεσμών, που αναχωρούν, με την υπόσχεση να επιστρέψουν, εφόσον όμως κριθεί ότι σημειώθηκε από την Ελλάδα, αποδεκτή, πρόοδος στα μεγάλα «μέτωπα» που παραμένουν ανοικτά.

Παζάρι γραμμή γραμμή για το ασφαλιστικό με τους δανειστές

Γιώργος Κατρούγκαλος: Όλα τα μεγάλα θέματα παραμένουν ανοικτά 

«Όλα τα μεγάλα θέματα είναι ανοικτά», δήλωσε ο  υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, κατά την έξοδό του από την δεύτερη συνάντηση του με τους εκπροσώπους των δανειστών.

Subscribe to Τρόικα