Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πρώτη δημόσια εμφάνιση της Σακελλαροπούλου ως ΠτΔ - Στο θέατρο με τον σύντροφό της

Μετά την εκλογή της στο ύπατο αξίωμα της χώρας, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου το βράδυ της Κυριακής έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της.

Συνοδευόμενη από τον σύζυγό της,  Παύλο Κοτσώνη, βρέθηκε στο Εθνικό Θέατρο, όπου παρακολούθησε την παράσταση "Μαθήματα Πολέμου".

Η πρωτότυπη παράσταση «Που Πας Καλέ μου Λουστράκο;» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Σταύρος Ξηντάρας

Τι συμβαίνει όταν δύο wanna be ραδιοφωνικοί παραγωγοί πιάνουν τα μικρόφωνα; Η απάντηση μέσα από την πρωτότυπη παράσταση «Που Πας Καλέ μου Λουστράκο;», που παρουσιάζεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης κάθε Τρίτη.

15 Δεκέμβρη: Το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν τιμά τον Γιώργο Σκούρτη

Το πολυσχιδές έργο και την προσωπικότητα του Γιώργου Σκούρτη, στην πρώτη επέτειο από την αποδημία του, θα τιμήσουν σε μια μοναδική βραδιά, το Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν και η σχολή σεμιναρίων Ανοιχτή Τέχνη, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στις 23.00 πριν τα μεσάνυχτα στο ΥΠΟΓΕΙΟ.

Αιφνίδια καρατόμηση της διοίκησης του ΚΘΒΕ

Η ενημέρωση που στάλθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού σχετικά με τη νέα διοίκηση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος αιφνιδίασε πολλούς. Με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ.

«Το ημερολόγιο ενός τρελού» του Νικολάϊ Γκόγκολ στο θέατρο Eliart

Γράφει ο

Σταύρος Ξηντάρας

 

Στο Θέατρο Eliart παρουσιάζεται το αριστούργημα του Νικολάϊ Γκόγκολ «ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΛΟΥ»  και κάθε Πέμπτη για 10 μόνο παραστάσεις,  με τον Δημήτρη Γιώτη στον ρόλο του Ποπρίστσιν.

«Το πανηγύρι» στο Εθνικό Θέατρο

Γράφει ο

Σταύρος Ξηντάρας

«Το πανηγύρι» του Δημήτρη Κεχαϊδη, ένα από τα πιο δημοφιλή έργα στης σύγχρονης νεοελληνικής δραματουργίας, γραμμένο το 1962, θα παρουσιάσει το Εθνικό Θέατρο από τις 23 Φεβρουαρίου, σε σκηνοθεσία Θανάση Παπαγεωργίου.

Subscribe to ΘΕΑΤΡΟ