Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έλληνες ψαράδες για τις τουρκικές προκλήσεις: Δεν μπορούμε να πλησιάσουμε στα Ίμια

Περιστατικά που αποτελούν τη σκληρή πραγματικότητα όσων βιοπορίζονται από τα νερά ανάμεσα στα νησιά του Αιγαίου και τα τουρκικά παράλια περιγράφει ο πρόεδρος του Συλλόγου Παράκτιας Αλιείας Καλύμνου "Παναγία Υπαπαντή" Μανώλης Κουλλιάς.

Οι Έλληνες ψαράδες απαντούν στις τουρκικές παραβιάσεις με... "γαλλικά" (βίντεο)

Προκλητικά αγνοεί η τουρκική ακτοφυλακή την παρουσία του λιμενικού και με επικίνδυνους ελιγμούς παρενοχλεί τους Έλληνες ψαράδες εντός των ελληνικών υδάτων, οι οποίοι απαντούν με… «γαλλικά».

Αντίρριο: Ψαράδες από τον Πειραιά οι δύο άνδρες που έχασαν τη ζωή τους

Έλληνες ψαράδες ηλικίας 57 και 59 ετών και όχι Γάλλοι, όπως είχε αρχικά ειπωθεί, είναι τα θύματα της κακοκαιρίας «Γηρυόνης», που πνίγηκαν μετά από την ανατροπή του ιστιοφόρου στο οποίο επέβαιναν, την ώρα της σφοδρής κακοκαιρίας, στη θαλάσσια περιοχή του Αντιρρίου. 

Προβληματισμός στους Ιάπωνες ψαράδες

Μια επιδημία θερίζει τους πληθυσμούς δημοφιλών ψαριών της Ιαπωνίας και γεμίζει απόγνωση τους αλιείς του, προειδοποιεί η μεγάλη εφημερίδα του Τόκιο The JAPAN TIMES, περιγράφοντας το πρόβλημα που απειλεί τα φημισμένα μπονίτο, είδος σκουμπριών, των οποίων οι ακατέργαστες φρέσκες φέτες αποτελούν παραδοσιακό έδεσμα στη χώρα του «Ανατέλλοντος Ηλίου» κ

Subscribe to ψαράδες