Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα

Φωταγωγήθηκε το βράδυ της Τρίτης το πελώριο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Συντάγματος!

Η βροχή φαίνεται να μην πτόησε τους εκατοντάδες Αθηναίους που βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης, στο μεγάλο πάρτι παρουσίασε η Ζέτα Μακρυπούλια και στόλισε με την υπέροχη φωνή και τα τραγούδια της η Έλενα Παπαρίζου.

Στολίζεται το 17μετρο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα

Αυτήν την ώρα, εργάτες και μηχανήματα τοποθετούν και στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα δεσπόζει στην πλατεία Συντάγματος κατά τη διάρκεια των φετινών γιορτών.  

Η φωταγώγηση αναμένεται να γίνει την Τρίτη, ενώ όπως είναι γνωστό το έλατο είναι φυσικό, ήρθε από το Καρπενήσι και είναι ύψους 17 μέτρων. 

Αθήνα: Επιχείρηση καθαριότητας στην Πλ. Συντάγματος

Ο Δήμος Αθηναίων ξεκίνησε από χθες μεγάλη επιχείρηση που θα αναδείξει και πάλι το πλέον εμβληματικό τοπόσημο της πρωτεύουσας, με στόχο η ιστορικότερη πλατεία της πόλης των Αθηνών αλλά και ολόκληρης της χώρας να ξαναλάμψει από καθαριότητα και μάλιστα την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων.

Άγνωστοι χτύπησαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Σαραντάκο

Επίθεση απο αγνώστους στην πλατεία Συντάγματος, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, δέχτηκε ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Σαραντάκος.

Ευτυχώς ο δημοσιογράφος του Star έτρεξε και απέφυγε τα χτυπήματα, ενώ και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι απομακρύνθηκαν.

Που θα στήσει η ΕΛ.ΑΣ. τα οκτώ μπλόκα στα τρακτέρ

Με «σύνθημα» τα τρακτέρ έξω από την πλατεία Συντάγματος η Ελληνική Αστυνομία έχει εκπονήσει ένα επιχειρησιακό σχέδιο προκειμένου να σταματήσει τους αγρότες από το να κατέβουν στην Αθήνα με τα αγροτικά τους μηχανήματα.

Subscribe to πλατεία Συντάγματος