Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Handelsblatt: Η Ελλάδα είναι η πιο κερδισμένη από το ράλι των ευρωπαϊκών ομολόγων

H Ελλάδα είναι η πιο κερδισμένη από το ράλι των ευρωπαϊκών αγορών ομολόγων, αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt, που σημειώνει ωστόσο ότι αυτό μπορεί να τελειώσει τον Μάιο.

Καθησυχαστικός ο Ντράγκι για τα ελληνικά ομόλογα

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι αναφορικά με τα ελληνικά ομόλογα καθώς, όπως είπε, η αύξηση στις αποδόσεις των ιταλικών ομολόγων είναι τοπικό φαινόμενο και αφορά την εν λόγω χώρα.

FT: Στα χαμηλότερα έτους η απόδοση των ελλ. ομολόγων

Οι επενδυτές ελληνικών ομολόγων αντέδρασαν θετικά στην προοπτική μίας συμφωνίας με τους πιστωτές, η οποία θα μπορούσε να ελαφρύνει επί δεκαετίες τα δάνεια που έχει πάρει η χώρα από την Ευρωζώνη, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times.

Μία «ανάσα» από τις 600 μονάδες το Χρηματιστήριο!

«Άλμα» για τον Γενικό δείκτη, στις 598,72 μονάδες με άνοδο 2,78%, έφεραν οι θετικές εκπλήξεις της ημέρας, το πρωτογενές πλεόνασμα 0,7% που ανακοίνωσε η Eurostat για την ελληνική Οικονομία το 2015, αλλά και η δήλωση του Γιώργου Κατρούγκαλου ότι «έκλεισε το Ασφαλιστικό».

Όλη η αλήθεια για τη Deutsche Bank - Κατηγορίες για ξέπλυμα στη Ρωσία

Η Deutsche Bank εξετάζει την επαναγορά ορισμένων ομολόγων της για να μπορέσει πιθανόν να αντιμετωπίσει τις μαζικές πωλήσεις της μετοχής της αυτό τον μήνα, καθώς οι επενδυτές ανησυχούν ότι η μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα δεν θα μπορέσει να εξυπηρετήσει τα ομόλογά της υψηλότερου ρίσκου, όπως αυτά που μπορούν να μετατραπούν υπό προϋποθέσεις σε μετοχ

Subscribe to ομόλογα