Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η απάντηση του Καμμένου στην προσφυγή του Κοτζιά στη Δικαιοσύνη

Απάντηση στην προσφυγή του πρώην ΥΠΕΞ, Νίκου Κοτζιά και του ΠΡΑΤΤΩ στη Δικαιοσύνη, δίνει ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος με ένα tweet.

"ΔΙΑ-ΠΡΑΤΤΩ : ρήμα, το συναντάμε συχνά σε εκφράσεις όπως «διαπράττει προδοσία» η «διαπράττει έγκλημα» δεν συνηθίζεται συχνά για καλό σκοπό".

Ο Νίκος Κοτζιάς πάει στα δικαστήρια τον Πάνο Καμμένο

Στην άμεση προσφυγή στη δικαιοσύνη καταφεύγει η Κίνηση Ιδεών και Δράσης Πράττω εις βάρος του αρχηγού των ΑΝ.ΕΛ. Πάνου Καμμένου για "μεθοδεύσεις που αποσκοπούν στην αποτροπή της επικύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων και υπονομεύουν τη λειτουργία της δημοκρατίας".

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Παρέμβαση της Εισαγγελέα Αρείου Πάγου για όσα έγιναν στο υπουργικό μετά το οποιο παραιτήθηκε ο Κοτζιάς

Με αφορμή μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση που υπέβαλε ο Ν. Κοτζιάς και τις κασέτες με τη συνενετυξή του στην Κρήτη ππου παρέδοσε η ΝΔ, διατάχθηκε έρευνα από την Ξένη Δημητρίου
 

Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρ. Πάγου μετά την μηνυτήρια αναφορά Κοτζιά

Ντόμινο εξελίξεων προκάλεσε η μηνυτήρια αναφορά που κατάθεσε νωρίτερα ο Ν. Κοτζιάς κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση και διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου με αφορμή τα όσα περιγράφει ο πρώην ΥΠΕΞ στην μηνυτήρια αναφορά του διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Ο Ν. Βούτσης εξηγεί τι ώθησε σε παραίτηση τον Νίκο Κοτζιά

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, μιλώντας στην "Εποχή" τόνισε ότι "η παρέμβαση του υπουργού Άμυνας, ιδιαίτερα στην Αμερική, λειτούργησε αποσταθεροποιητικά και δημιούργησε όξυνση",  και εξηγεί ότι "η διάσταση απόψεων, σε συνδυασμό με όσα αναίτια τέθηκαν περί «μυστικών κονδυλίων», οδήγησαν τον υπουργό Εξωτερικών στην παραίτησή του".

Τσίπρας: Η κυβέρνηση μου χαίρει πλήρους και απόλυτης στήριξης

Με εμφανή την διάθεση να χαμηλώσει τους τόνους απέναντι στο Νίκο Κοτζιά παρουσιάστηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου, την οποία παραχώρησε μετά την Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες. Ο κ.

Κοτζιάς: Κάναμε μια συμφωνία με την ΠΓΔΜ και έγινα εγώ πρώην υπουργός

Προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της κίνησης Πράττω, ο κ. Κοτζιάς δήλωσε: «Κάναμε μια συμφωνία με την ΠΓΔΜ και έγινα εγώ πρώην υπουργός».

Ερωτηθείς ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις, ο τέως, πλέον, υπουργός Εξωτερικών απάντησε ότι «αυτό θα συζητήσουμε τώρα συλλογικά».

Πολλαπλό μήνυμα του Α. Τσίπρα και ο λόγος που αναλαμβάνει ο ίδιος το ΥΠΕΞ

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκανε δηλώσεις έξω από το Μέγαρο Μαξίμου για την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά και για τους λόγους που τον οδήγησαν να αναλάβει ο ίδιος το υπουργείο Εξωτερικών.

Διαβάστε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού:

Γάμος στα... 100! (ΦΩΤΟ)

Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Η φράση αυτή χαρακτηρίζει όσο τίποτα άλλο την αναμονή αυτής της γυναίκας μέχρι να την παντρευτεί ο άντρας της.

Η νύφη που είναι μόλις 100 ετών παντρεύτηκε τον 74χρονο αγαπημένο της μετά από μία σχέση μόλις... 30 ετών.

Κοτζιάς: Δεν υπάρχει λύση χωρίς την αποδοχή της Συμφωνίας των Πρεσπών

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς έστειλε μήνυμα προς την πΓΔΜ, σε μια ημέρα κομβική που ξεκίνησε στην Βουλή της χώρας η συζήτηση για την Συνταγματική Αναθεώρηση που θα οδηγήσει στην επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ν. Κοτζιάς: Η συνεργασία Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου «κυματοθραύστης» στην αστάθεια

"Η Ελλάδα, η Κύπρος και η Αίγυπτος είναι χώρες που εργάζονται και συνεργάζονται αποτελώντας «κυματοθραύστη» έναντι της ογκούμενης αστάθειας, ενώ επιχειρούν να δημιουργήσουν τις συνθήκες για τη δημιουργία και τη διάχυση της σταθερότητας στην περιοχή", τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς σε συνέντευξή του σήμερα στην εφημερίδα AL AHRAM, εν

Subscribe to Νίκος Κοτζιάς