Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΚΕΠ: Οι αλλαγές για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ατόμων με αναπηρία

Στο «στόχαστρο» του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, τίθεται η εύκολη προσβασιμότητα αλλά και η καλύτερη εξυπηρέτηση τω ατόμων με αναπηρία. Το Υπουργείο μελετά τις πρώτες του κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

Προ των θυρών τα ψηφιακά ΚΕΠ - Μερικά κλικ για όσα χρειάζονται οι πολίτες

Το νέο ψηφιακό ΚΕΠ στην ηλεκτρονική επαφή του πολίτη με το Δημόσιο θα είναι ο ιστότοπος gov.gr, ενώ το ΚΕΠ στη συμβατική του μορφή θα παραμένει για να εξυπηρετεί τους ανθρώπους τρίτης ηλικίας.

Το ΚΕΠ των Αποδήμων

Την πιλοτική λειτουργία του Εθνικού Δημοτολογίου ανακοίνωσαν οι υπουργοί Εσωτερικών και Εξωτερικών, Π. Κουρουμπλής και Ν. Κοτζιάς, τονίζοντας ότι επιτέλους οι απόδημοι Έλληνες θα έχουν δικό τους ηλεκτρονικό ΚΕΠ , μέσω του οποίου θα διεκπεραιώνουν τις δουλειές τους με το ελληνικό δημόσιο. Με 15 χρόνια καθυστέρηση, αλλά επιτέλους θα γίνει.

Έρχονται τα «ΚΕΠ» για ευάλωτες ομάδες πολιτών

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ                                                                                                 

Στην τελική ευθεία έχει μπει η δημιουργία των... ΚΕΠ για ευάλωτες, οικονομικά και κοινωνικά, ομάδες πολιτών, όπως άστεγοι, άποροι, ΑμεΑ, Ρομά, μετανάστες.

Σοκ: Ηλικιωμένος πυροβόλησε υπάλληλο ΚΕΠ

Ένοπλη επίθεση σε ΚΕΠ στο Γεράκι Λακωνίας συνέβη πριν από λίγο όταν ένας ηλικιωμένος άντρας εισέβαλε στα γραφεία και πυροβόλησε προς τους δύο υπαλλήλους.

Σύμφωνα με το apela, μία υπάλληλος έχει τραυματιστεί στο χέρι και έχει μεταφερθεί στο κέντρο υγείας της περιοχής για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Subscribe to ΚΕΠ