Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κ. Παπακώστα: Το κέντρο της Αθήνας ήταν μπάχαλο πριν αναλάβω

"Το κέντρο της πόλης ήταν μπάχαλο πριν αναλάβω" δήλωσε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε ότι αυτό που συνάντησε αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα της, την εξέπληξε αρνητικά.

Κ. Παπακώστα: Η κυρία Γεννηματά αποφεύγει να δώσει απαντήσεις για τα "μαύρα ταμεία" του ΠΑΣΟΚ

Με αφορμή την επίσκεψη της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά στο Βερολίνο και αναφερόμενη στην απολογία του Θεόδωρου Τσουκάτου σχετικά με τη χρηματοδότηση του ΠΑΣΟΚ από τη Siemens, η πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (Ν.Ε.Ο.) Κατερίνα Παπακώστα - Σιδηροπούλου, σε γραπτή ανακοίνωσή της δήλωσε: «Με έκπληξη παρακολουθούμε την κ.

K. Παπακώστα: Η συμφωνία Πολιτείας-Εκκλησίας θα πρέπει να επιτευχθεί πριν από τις εκλογές

«Είναι άλλο πράγμα ο χωρισμός του κράτους από την εκκλησία και άλλο η απο-ορθοδοξοποίηση, που κάποιοι προσπάθησαν να πουν ότι επιχειρείται μέσα από μία συζήτηση, μέσα από έναν καλόπιστο διάλογο.

Παπακώστα: Η Αλβανία οφείλει να παρέχει στην εθνική μειονότητα όλα τα δικαιώματά της

«Πρέπει με την Αλβανία να ανοίξουμε έναν ειλικρινή και σε βάθος διάλογο για τα Δικαιώματα της Εθνικής Μειονότητας εν όψει της Ευρωπαϊκής Προοπτικής της, προϋπόθεση της οποίας είναι η πλήρης εφαρμογή τους», επισημαίνει σε ανάρτησή της η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (ΝΕΟ), Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου.

Κ. Παπακώστα: Έχω γίνει στόχος

Mέσω Facebook αντέδρασε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, μετά τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε κατά την κατάθεση στεφανιού στην Αριδαία, με αφορμή την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης.

Η κα Παπακώστα δήλωσε ότι έχει γίνει στόχος και ζήτησε ψυχραιμία.

Η Κ. Παπακώστα στηρίζει τον Α. Γκλέτσο για Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας

Συνήλθε η Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Ελληνικής Ορμής (Ν.Ε.Ο.), υπό την Προεδρία της επικεφαλής Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου, με θέμα την στρατηγική του κόμματος εν όψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών.
 

Παπακώστα: Ας σοβαρευτεί ο τομέας Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ

Με μια ανάρτησή της στο twitter απάντησε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, στην δήλωση του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ Μάξιμου Χαρακόπουλου για την επίθεση του ''Ρουβίκωνα'' στην πρεσβεία του Καναδά τα ξημερώματα της Κυριακής.

Κ. Παπακώστα: Πυλώνας σταθερότητας η Ελλάδα

«Η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας και εγγυήτρια δύναμη στα Βαλκάνια και στη ΝΑ Ευρώπη και παράλληλα ασφαλής προορισμός», αναφέρει η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώτστα, σε ανάρτησή της στο twitter, υπογραμμίζοντας πως «οτιδήποτε λέγεται ή γράφεται που εκπέμπει διαφορετικό μήνυμα βλάπτει το Εθνικό αυτό κεκτημένο και βάλλει ευ

Τσίπρας: Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ομόρφυνε

Το περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν η τελευταία στάση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη βόλτα που έκανε στους χώρους της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Εκεί τον υποδέχθηκαν η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και η υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα, καθώς και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Άρης Ανδρικόπουλος.

Subscribe to Κατερίνα Παπακώστα