Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τροχαίο Mad Clip: Στο «μικροσκόπιο» οι κάμερες ασφαλείας – Τι «είδε» πραγματογνώμονας

Το βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν από το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Mad Clip, εξετάζουν οι αρχές, αλλά και τις κάμερες κατά μήκος της διαδρομής που έκανε ο δημοφιλής τραγουδιστής, μέχρι το σημείο του δυστυχήματος. Παράλληλα, αναμένεται και το πόρισμα της τοξικολογικής εξέτασης.

Κεραμέως: Οι καθηγητές θα αποφασίσουν αν θα μεταδίδουν απευθείας τα μαθήματα

«Δεν μίλησε κανείς για κάμερες στα σχολεία, αυτά είναι αντιπολιτευτικά παιχνίδια», δήλωσε η Νίκη Κεραμέως, αναφερόμενη στα ζητήματα της διδασκαλίας στα σχολεία μέσω του συστήματος τηλεκπαίδευσης.

ΟΛΜΕ: Μια κάμερα δεν μπορεί να υποκαταστήσει την διδασκαλία στην τάξη (βίντεο)

«Το θέμα δεν είναι νομικό αλλά παιδαγωγικό αφού μία κάμερα δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη διαδικασία του μαθήματος στην σχολική τάξη» ενώ το μέλος του Δ. Σ της ΟΛΜΕ περιέγραψε και τους ενδεχόμενους κινδύνους που μπορεί να έχει η βιντεοσκόπηση

Τι θα ισχύσει τελικά για τις κάμερες στα σχολεία και την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

«Όταν η Πολιτεία προβλέπει τη δυνατότητα για ορισμένους μαθητές να μείνουν εκτός σχολείου για προληπτικούς λόγους προστασίας της ατομικής και δημόσιας υγείας, είναι και αυτονόητη υποχρέωση της Πολιτείας να μεριμνήσει για την πρόσβαση των μαθητών αυτών στην εκπαιδευτική διαδικασία εξ αποστάσεως».

Κύμα αντιδράσεων για την τροπολογία που κάνει «big brother» την τάξη

Συνεχίζονται η αντιδράσεις για την τροπολογία που κατέθεσε αιφνιδιαστικά η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως για τη ζωντανή αναμετάδοσή του μαθήματος της σχολικής τάξης μέσω διαδικτύου, η οποία αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία και άκρως επικίνδυνη ακροβασία που διαρρηγνύει την παιδαγωγική σχέση εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας μεταξύ εκπαιδευτικών

Κεφαλογιάννης: Για την ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων η βιντεοεπιτήρηση στο μετρό

"Τα συστήματα βιντεοεπιτήρησης στις εγκαταστάσεις του μετρό προορίζονται αποκλειστικά για την ασφάλεια του επιβατικού κοινού, των εγκαταστάσεων και βεβαίως των εργαζομένων της εταιρείας", ανέφερε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης, μιλώντας νωρίτερα στη Βουλή.

Αίσχος: Πρόσφυγας απειλεί να πετάξει βρέφος στους Λιμενικούς

ΕΚΑΝΕ ΣΟΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ         

Σε ένα άνευ προηγουμένου σόου μπροστά στις… κάμερες, βάζοντας σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή μωρών λίγων μηνών, επιδίδονται οι πρόσφυγες στον Πειραιά. 

Subscribe to Κάμερες