Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΕΔΕ για τους δύο ειδικούς φρουρούς που συνεπλάκησαν με μπράβους σε νυχτερινό μαγαζί

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διενεργείται από την ΕΛΑΣ για το επεισόδιο που σημειώθηκε πριν μερικές ημέρες σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Γκάζι με την εμπλοκή δύο ειδικών φρουρών ενώ της υπόθεσης έχει επιληφθεί και ο Συνήγορος του Πολίτη στον οποίο καλούνται να δώσουν εξηγήσεις.

Γιώργος Κοτανίδης: ΕΔΕ μετά από καταγγελίες για πιθανό ιατρικό λάθος

Απαντήσεις στα ερωτήματα που τίθενται από συγγενείς και φίλους του Γιώργου Κοτανίδη αναφορικά με το αν υπήρξε ή όχι ιατρικό λάθος που οδήγησε στο θάνατό του αναμένεται να δώσει η ΕΔΕ που διετάχθη, όπως γνωστοποίησε με δηλώσεις του σε διαδικτυακό τόπο ο Διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), Παναγιώτης Στάθης.

Τέλος το "χτύπημα" της κάρτας για τους δημοσίους υπαλλήλους – Ψηφιακός έλεγχος ωραρίου

Στην ψηφιακή εποχή μπαίνει άλλη μία λειτουργία του Δημοσίου και αυτή δεν είναι άλλη από την τήρηση του ωραρίου. Αυτό σημαίνει ότι αναμένεται να μπει οριστικό τέλος στο "χτύπημα" της κάρτας στις απλές συσκευές σήμανσης (ρολόγια) και τα σχετικά βιβλία στα οποία υπογράφουν οι υπάλληλοι κατά την προσέλευση και αποχώρησή τους από την υπηρεσία.

ΕΔΕ διέταξε ο αρχηγός της αστυνομίας για την επίθεση στο ΑΤ Ομονοίας

Ο αρχηγός της αστυνομίας διέταξε την διεξαγωγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης  για τη χθεσινή επίθεση στο Α.Τ Ομονοίας, με στόχο να ερευνηθεί η ετοιμότητα των αστυνομικών πριν την επίθεση με μολότοφ αλλά και η αντίδραση τους μετά το χτύπημα.

ΕΔΕ για τα επεισόδια στη Χίο

Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) διατάχθηκε από την ηγεσία της αστυνομίας, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ κατοίκων της Χίου και δυνάμεων των ΜΑΤ το βράδυ της Κυριακής.

ΕΔΕ για τραυματισμό υπαξιωματικού στον Άραξο

Υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας τραυματίστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών σε  αεροσκάφος, στην 116 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Αράξου στην Αχαΐα.

Η υπαξιωματικός διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, όπου διαγνώσθηκε κάταγμα Α΄ οσφυϊκού σπονδύλου.

ΕΔΕ στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων

Κατεπείγουσα εντολή για τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης (Ε.Δ.Ε.) στις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων έδωσε σήμερα ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Πιτσιλής, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Subscribe to ΕΔΕ