Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μέχρι τι ώρα ισχύει η δωρεάν διέλευση των οχημάτων από τα διόδια

Δωρεάν, χωρίς την καταβολή διοδίων, γίνεται και σήμερα μέχρι τις 8 το πρωί η διέλευση των επιβατικών οχημάτων Ιδιωτικής Χρήσης και δικύκλων σε όλους τους αυτοκινητόδρομους της χώρας, όπως και στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των εκλογέων.

Παράταση παροχής δωρεάν ρεύματος σε όσους ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας

Παρατείνεται κατά μια τετραμηνία η περίοδος παροχής δωρεάν ηλεκτρικού ρεύματος και κατά τρεις μήνες η περίοδος χορήγησης της επιδότησης σίτισης και ενοικίου σε νοικοκυριά που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Μέχρι τις 8 Απριλίου τα δικαιολογητικά για το πρόγραμμα δωρεάν διάθεσης ειδών λαϊκών αγορών

Παρατείνεται έως τις 8 Απριλίου η υποβολή δικαιολογητικών για τη συμμετοχή των δικαιούχων στο πρόγραμμα δωρεάν διάθεσης ειδών λαϊκών αγορών. Η παράταση κρίθηκε απαραίτητη δεδομένης της ροής και συμμετοχής των ενδιαφερομένων στο εν λόγω πρόγραμμα.

Οι ανασφάλιστοι που έχουν ΑΜΚΑ δωρεάν στα νοσοκομεία

Εν αναμονή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, με την οποία θα καθορίζονται οι λεπτομέρειες για την υγειονομική κάλυψη των ανασφάλιστων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, έδωσε εντολή στις διοικήσεις των νοσηλευτικών Ιδρυμάτων να δέχονται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση όλους εκείνους που κατέχουν ΑΜΚΑ.

Subscribe to Δωρεάν