Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Συρία: Επαναλειτούργησε για πρώτη φορά μετά το 2012 το διεθνές αεροδρόμιο του Χαλεπιού

Πολιτικό αεροσκάφος του εθνικού αερομεταφορέα της Συρίας προσγειώθηκε σήμερα στο Χαλέπι σηματοδοτώντας την επαναλειτουργία του διεθνούς αεροδρομίου της πόλης για πρώτη φορά από το 2012, μετέδωσε το συριακό πρακτορείο SANA.

Κύμα 400.000 πρόσφυγων ετοιμάζεται να περάσει στην Ευρώπη

Σε κίνδυνο να δημιουργηθούν άλλοι 400.000 πρόσφυγες από τη Συρία, οι οποίοι θα κατευθυνθούν στην Τουρκία, εάν δεν εφαρμοστεί εκεχειρία στο Χαλέπι, αναφέρθηκε ο ειδικός μεσολαβητής του ΟΗΕ για τη Συρία Στάφαν Ντε Μιστούρα.

Συρία: "Βράζει" το Χαλέπι

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ                               

Καζάνι που βράζει θυμίζει το Χαλέπι με τις συγκρούσεις να μαίνονται και να επικεντρώνονται σε μία σειρά κοινότητες κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου στα νότια της πόλης.

Πολεμικό αεροσκάφος κατερρίφθη από ισλαμιστές αντάρτες στο Χαλέπι (Βίντεο)

Πολεμικό αεροσκάφος κατερρίφθη σήμερα από ισλαμιστές αντάρτες σε περιοχή κοντά στο Χαλέπι στη βόρεια Συρία, όπως ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Στη συγκεκριμένη περιοχή, αντάρτες πολεμούν τις κυβερνητικές δυνάμεις, οι οποίες υποστηρίζονται από συμμαχικές πολιτοφυλακές.

Τρία νοσοκομεία έπληξαν οι βομβαρδισμοί - Τουλάχιστον 20 νεκροί

Επιδεινώνεται ώρα με την ώρα η κατάσταση στη Συρία παρά τη συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας για κατάπαυση των εχθροπραξιών.

Όπως μετέδωσαν τα διεθνή ΜΜΕ, μόλις τρεις ώρες επλήγησαν τρία νοσοκομεία στο Ιντλίμπ και το Χαλέπι σκορπώντας το θάνατο σε τουλάχιστον 20 ανθρώπους.

Subscribe to Χαλέπι