Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πονοκέφαλος: Πέντε αιτίες που δεν φαντάζεστε

Ο πονοκέφαλος ή κεφαλαλγία θεωρείται ότι είναι το συχνότερο σύμπτωμα για το οποίο αναζητείται ιατρική συμβουλή. Για κάποιους μπορεί να αποτελεί τακτική ρουτίνα και "κομμάτι της ζωής τους", ενώ άλλοι δεν εμφανίζουν πονοκέφαλο σχεδόν ποτέ. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υποδηλώνει την ύπαρξη κάποιας πάθησης.

Παίρνετε φάρμακα; Δείτε με ποια βότανα απαγορεύεται να τα συνδυάζετε!

Αν παίρνετε φάρμακα για την καρδιά, τη χοληστερόλη ή την πίεση, πρέπει να ενημερώνετε τον γιατρό σας για κάθε φυσικό σκεύασμα ή ρόφημα που χρησιμοποιείτε, καθώς ο συνδυασμός τους είναι πιθανό να αποβεί επικίνδυνος γα την υγεία σας.

Αυτό είναι το ρόφημα που μπορεί να διαλύσει τις πέτρες στα νεφρά!

Περιέχει 7 βότανα

Υπάρχουν βότανα που μπορούν να συμβάλλουν στη διάλυση και αποβολή όλων των λίθων στα νεφρά, είτε πρόκειται για λίθους ουρικού οξέος, είτε οξαλικού οξέος και φωσφορικών αλάτων. Αυτά τα βότανα μπορείτε να τα παίρνετε για ένα μήνα.

Τα βότανα αυτά είναι τα εξής:

Αυτά είναι τα βότανα που σώζουν ζωές!

Όλα τα μυρωδικά, βότανα και μπαχαρικά προσθέτουν ιδιαίτερη γεύση στα φαγητά μας. Η φύση μας τα χαρίζει απλόχερα και τις περισσότερες φορές μπορούμε να τα βρούμε με μια απλή βόλτα στα μαγαζιά της γειτονιάς μας. Ξέρουμε πως είναι υγιεινά και συχνά θεραπευτικά, μα δε ξέρουμε ακριβώς γιατί.

Τα 8 μπαχαρικά και βότανα που πρέπει να τρώμε για υγεία και αντιγήρανση

Οι γιαγιάδες μας μπορεί να μην αναγνώριζαν το γκότζι μπέρι και την κινόα, σίγουρα, όμως, ήξεραν καλά τα παρακάτω βότανα και μπαχαρικά, όπως και το πόσο ωφέλιμα είναι για την υγεία όλων μας.

Subscribe to Βότανα