Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βέλγιο: Νέα διαμαρτυρία κατά των μέτρων για τον κορωνοϊό - Χιλιάδες διαδηλωτές χωρίς μάσκα

Νέα διαδήλωση κατά των υγειονομικών μέτρων για τον κορωνοϊό πραγματοποιήθηκε στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στις Βρυξέλλες, σε μια χώρα "χτυπήθηκε" σημαντικά από την πανδημία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συμμετέχοντες ήταν περίπου 5.000, ενώ οι διοργανωτές ανέβασαν τον αριθμό σε 20.000 με 25.000 άτομα.

Σχολεία: Πώς λειτουργούν στην υπόλοιπη Ευρώπη στη σκιά της μετάλλαξης Ομικρον

Μπορεί τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία να εστιάζουν στο άνοιγμα των σχoλείων σε μεγάλες χώρες της ΕΕ, όπως η Γαλλία (οι μαθητές επέστρεψαν ήδη), η Γερμανία, η Ισπανία και η Ιταλία, ωστόσο μια απλή αναζήτηση στις υπόλοιπές χώρες δείχνει ότι τ

Βέλγιο: Εκανε 9 εμβόλια για άλλους και πληρωνόταν

Το φαινόμενο τελικά δεν είναι μόνο ελληνικό. Άνδρας συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, 19 Δεκεμβρίου σε εμβολιαστικό κέντρο κοντά στο Σαρλερουά του Βελγίου, ενώ ετοιμαζόταν να λάβει την ένατη δόση εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Μετάλλαξη Μποτσουάνα: Συναγερμός στο Βέλγιο για ύποπτα κρούσματα

Το Βέλγιο πραγματοποιεί αναλύσεις σε δύο δείγματα COVID-19 για να διακριβώσει αν πρόκειται για την νέα παραλλαγή B.1.1.529 του SARS-COV-2 η οποία εντοπίστηκε για πρώτη φορά στη Νότια Αφρική, δήλωσε σήμερα ένας διακεκριμένος ιολόγος.

Βέλγιο: Επίδειξη μόδας με ιερείς - Παρουσιάστηκε άμφιο 300.000 ευρώ

Εκεί που πιστεύουμε ότι τα έχουμε δει όλα και ότι τίποτα πια δεν μπορεί να μας εκπλήξει, έρχεται μία είδηση από το Βέλγιο να αλλάξει τελείως τα δεδομένα.

Στο βίντεο που έπαιξε στο δελτίο του Mega είναι δύσκολο να μην αντιδράσει κανείς με έκπληξη διότι αφορά επίδειξη... μόδας (αμφίων καλύτερα) από ιερείς!

Βέλγιο: Εντοπίστηκε η ινδική παραλλαγή του κορωνοϊού

Η «ινδική» παραλλαγή του κορωνοϊού εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο Βέλγιο από μια ομάδα φοιτητών.

Η ομάδα των φοιτητών έφτασε αυτόν τον μήνα από την Ινδία στη χώρα, μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου του Παρισιού Σαρλ ντε Γκωλ, έγινε σήμερα γνωστό από μια επίσημη πηγή στις Βρυξέλλες.

Απόφαση-βόμβα από βελγικό δικαστήριο για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού

Με μία απόφαση βόμβα, το δικαστήριο των Βρυξελλών έκρινε ότι τα μέτρα κατά του κορωνοϊού που έχει λάβει η κυβέρνηση δεν έχουν νομική βάση και ζήτησε να αποσυρθούν εντός 30 ημερών αλλιώς θα πληρώσει πρόστιμα.

Βέλγος πρωθυπουργός: Να μην είμαστε αφελείς και να συνεχίσουμε την πίεση στην Τουρκία

Tην ικανοποίησή τους για την αποκλιμάκωση της έντασης εξέφρασαν οι 27 ηγέτες των κρατών μελών της ΕΕ ανέφερε ο Πρωθυπουργός του Βελγίου Αλεξάντερ Ντε Κροο ωστόσο σημείωσε «ότι δεν θα πρέπει να είμαστε αφελείς και αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε την πίεση στην Τουρκία ώστε να διασφαλίσουμε ότι η αποκλιμάκωση θα είναι διαρκής»

Βέλγιο: «Μην χρησιμοποιείτε τις υφασμάτινες μάσκες»

Οι υγειονομικές αρχές του Βελγίου προέτρεψαν τους πολίτες να μην χρησιμοποιούν πλέον τα εκατομμύρια υφασμάτινων μασκών που διένειμε πέρσι η κυβέρνηση, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να εισπνεύσουν τοξικές ουσίες, όπως έγινε γνωστό από επίσημη πηγή.

Κορωνοϊός: Το Βέλγιο ανησυχεί για τη μετάλλαξη και απαγορεύει τα μη αναγκαία ταξίδια

Το Βέλγιο, ανησυχώντας για την υψηλή μεταδοτικότητα της βρετανικής παραλλαγής του νέου κορωνοϊού, αποφάσισε σήμερα να απαγορεύσει όλα τα «μη αναγκαία» ταξίδια από και προς το έδαφός του, από την προσεχή Τετάρτη μέχρι και την 1η Μαρτίου.

Κορωνοϊός: Πιθανή μια αύξηση των κρουσμάτων κατά τις επόμενες εβδομάδες στο Βέλγιο

Το Βέλγιο κινδυνεύει να δει αύξηση στον ημερήσιο αριθμό νέων κρουσμάτων του κορωνοϊού μέσα στις επόμενες εβδομάδες καθώς όλο και περισσότεροι Βέλγοι υποβάλλονται σε τεστ κατά την επιστροφή τους από τις διακοπές των Χριστουγέννων, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Subscribe to Βέλγιο