Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Να παρέμβει ο εισαγγελέας για το σκάνδαλο στην ΕΥΔΑΠ

Μοιραστείτε το

Η παρέμβαση του εισαγγελέα είναι αυτονόητη όταν διαπιστώνεται ότι ένας διοικητής δημόσιου οργανισμού με τις πράξεις τους ή με τις παραλείψεις του συμβάλλει στη λεηλασία του δημόσιου χρήματος.

Η περίπτωση της διαχείρισης των διαφημιστικών κονδυλίων της ΕΥΔΑΠ αποτελεί ένα γιγαντιαίο οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο, για το οποίο φέρει απόλυτα την ευθύνη ο διοικητής του δημόσιου αυτού οργανισμού Χάρης Σαχίνης.

Μια σειρά από υπαρκτά και ανύπαρκτα Μέσα Ενημέρωσης και ιστοσελίδες εμφανίζονται να εισπράττουν τεράστια ποσά από την ΕΥΔΑΠ με πρόσχημα τη διαφημιστική της προβολή.

Τα ερωτήματα που τίθενται για τον Χάρη Σαχίνη είναι κρίσιμα και πρέπει να απαντηθούν:

Πρώτον: Γιατί ένα κρατικό μονοπώλιο, όπως η ΕΥΔΑΠ που δεν έχει ανταγωνιστές προχώρησε σε μια τόσο μεγάλη διαφημιστική καμπάνια.

Δεύτερον: Με ποια κριτήρια λαθρόβια Μέσα Ενημέρωσης εισέπραξαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ, ενώ αντίθετα αποκλείστηκαν εφημερίδες και κανάλια και site, τα οποία διαθέτουν προσωπικό, τηλεθέαση και επισκεψιμότητα.

Ποιος εγκέφαλος ήταν αυτός που διαμόρφωσε τη λίστα με τα ποσά που θα εισπράξει κάθε Μέσον και με ποια κριτήρια.

Το ερώτημα αν ο αρμόδιος για τη διαφημιστική καμπάνια ήταν ηλίθιος ή απατεώνας θα απαντηθεί από τη Δικαιοσύνη.

Η παρέμβαση της Αρχής για την Καταπολέμηση του Μαύρου Χρήματος Χαράλαμπου Βουρλιώτη καθίσταται επιβεβλημένη, γιατί οι χορηγίες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε ανύπαρκτα Μέσα Ενημέρωσης υποκρύπτει συναλλαγή και ξέπλυμα.

Το σκάνδαλο έχει και πολιτικές διαστάσεις, με δεδομένο ότι ο Χάρης Σαχίνης και η ΕΥΔΑΠ, υπόκεινται στον έλεγχο της κυβέρνησης.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.