«Δρόμος του θανάτου»
Σοκ προκαλεί το τροχαίο δυστύχημα που στέρησε τη ζωή σε επτά οπαδούς του ΠΑΟΚ,οι οποίοι ταξίδευαν προς τη Γαλλία για τον αγώνα της ομάδας τους με τη Λυών για το Europa League. Οι φίλοι της ομάδας έχασαν τη ζωή τους σε ένα σημείο της Εθνικής Οδού 6 (DN 6) που Ρουμάνοι δημοσιογράφοι έχουν χαρακτηρίσει «δρόμο του θανάτου».
Μόνο τον τελευταίο χρόνο, σύμφωνα με τις αναφορές τους, σε αυτό το τμήμα έχουν καταγραφεί περισσότερα από 320 τροχαία, με το τελευταίο να αποδεικνύεται ιδιαίτερα φονικό.
Η DN 6, ένας από τους πλέον επικίνδυνους οδικούς άξονες της Ρουμανίας, ξεκινά από το Βουκουρέστι και διασχίζει πόλεις και περιοχές όπως η Αλεξάνδρεια, η Κραϊόβα, το Φιλιάσι, το Καρανσεμπές, το Λούγκοϊ και η Τιμισοάρα. Το δυστύχημα σημειώθηκε σε ένα από τα πιο επικίνδυνα τμήματα της διαδρομής, όπου οι συνθήκες του δρόμου και η κυκλοφορία με μία μόνο λωρίδα ανά κατεύθυνση καθιστούν συχνές τις συγκρούσεις, κυρίως κατά τη διάρκεια προσπεράσεων.
Σχετικά Άρθρα
28/01/2026 - 21:23
28/01/2026 - 21:22
28/01/2026 - 21:21
28/01/2026 - 21:20
Δείτε επίσης