Αποκαλυπτική η Κοβέσι
Νέες δικογραφίες για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ προανήγγειλε η Ευρωπαία Εισαγγελέας, Λάουρα Κοβέσι, απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, Κώστα Αρβανίτη, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
«Οι υποθέσεις σχετικά με τις γεωργικές επιδοτήσεις συνεχίζονται, δεν είναι μόνο μία, είναι πολλές» ανέφερε σχετικά η εισαγγελέας.
Η εισαγγελέας έκανε τις δηλώσεις αυτές στο πλαίσιο της ενημέρωσης της Επιτροπής Libe του Ευρωκοινοβουλίου για τα πεπραγμένα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας σε όλες τις χώρες-μέλη και για τις δικογραφίες των σκανδάλων και των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Η παραπάνω δήλωση έρχεται, επίσης, στον απόηχο των έντονων φημών οι οποίες, διακινούνται έντονα στους διαδρόμους της Βουλής, για τη νέα δικογραφία, η οποία φέρεται να καταφτάνει στη Βουλή πριν τις εορτές του Πάσχα. Μάλιστα λέγεται ότι περιλαμβάνει στοιχεία «φωτιά» για διψήφιο αριθμό βουλευτών, στην πλειοψηφία τους γαλάζιους, αλλά όχι μόνο καθώς και για έναν υπουργό και έναν πρώην υπουργό.
Σχετικά Άρθρα
19/03/2026 - 21:39
19/03/2026 - 21:37
19/03/2026 - 21:37
19/03/2026 - 21:35
Δείτε επίσης