Αυξήσεις και στο ψωμί

Με το λειτουργικό κόστος να αυξάνεται και την αβεβαιότητα για την πορεία των πρώτων υλών και ειδικά των σιτηρών να μεγαλώνει, οι αρτοποιοί αμφιταλαντεύονται έντονα εάν θα πρέπει να διατηρήσουν σταθερούς ή όχι τους τιμοκαταλόγους τους. Παράγοντες του κλάδου πάντως εκτιμούν ότι εάν προχωρήσουν σε ανατιμήσεις, αυτές θα μπορούσαν να φθάσουν έως και 15 λεπτά ανά φραντζόλα. Το θέμα της ακρίβειας, αλλά και τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης την προσεχή Δευτέρα ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα με την Ομοσπονδία των Αρτοποιών. Η ομοσπονδία αναμένεται να ενημερωθεί και για τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από το Υπουργείο Ανάπτυξής για τα αποθέματα σιτηρών.

Προηγούμενο άρθρο

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή