Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ανακοίνωση μετά το ματς με τον Βόλο

Μοιραστείτε το

Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League 1 θα βρεθεί ο Ολυμπιακός, έπειτα από την πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για την ανακοίνωση που εξέδωσε η πειραϊκή ΠΑΕ μετά τον αγώνα με τον Βόλο.

 

Ο Ολυμπιακός διώκεται για δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων και κινδυνεύει με “τσουχτερό” πρόστιμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η Πειθαρχική Δίωξη ασκείται διότι στο πλαίσιο του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. που διεξήχθη την 03-12-2023 για την 13η αγωνιστική της Super League, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν και οι οποίες διαδόθηκαν με μέσο επικοινωνίας.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.”.

Πηγή: filathlos.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.