Με το καλημέρα το “αιώνιο” ντέρμπι στα πλέι οφ για τις θέσεις 1-4 της Super League.
Η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά, έφερε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να κοντράρονται την 1η αγωνιστική, όπου αντίστοιχα θα έχουμε και ντέρμπι δικεφάλων στην “Opap Arena”.
Στη 2η αγωνιστική παίζουν Παναθηναϊκός-ΑΕΚ με φόντο -κυρίως- τη 2η προνομιούχο θέση για το Champions League, ενώ ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην Τούμπα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.
Ο α’ γύρος των πλέι οφ κλείνει με τους αγώνες Ολυμπιακός-ΑΕΚ και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, ενώ την 4η αγωνιστική θα αναμετρηθούν back to back, με ΑΕΚ-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.
Η 5η “στροφή” έχει τους αγώνες ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ενώ η αυλαία πέφτει με Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.
Υπενθυμίζεται ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο δεν θα υπάρξει δράση στα πλέι οφ 1-4, με την πρεμιέρα να πηγαίνει για την Κυριακή 30 Μαρτίου, μετά τις εθνικές ομάδες. Ο ορισμός των αγώνων και το ακριβές πρόγραμμα θα γίνουν γνωστά μετά το Δ.Σ. της Τετάρτης (12/3).
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
1η αγωνιστική
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
2η αγωνιστική
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
3η αγωνιστική
Ολυμπιακός – ΑΕΚ
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
4η αγωνιστική
ΑΕΚ – Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
5η αγωνιστική
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
6η αγωνιστική
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Η βαθμολογία που ξεκινούν οι ομάδες στα πλέι οφ 1-4:
1.Ολυμπιακός 60
2.ΑΕΚ 53
3.Παναθηναϊκός 50
4.ΠΑΟΚ 46