Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Η UEFA εξετάζει αλλαγή διαιτητή του τελικού Champions League, επειδή μίλησε σε συγκέντρωση ακρoδεξιών

Μοιραστείτε το

Ο διαιτητής Σίμον Μαρτσίνιακ μίλησε σε μια συγκέντρωση ακροδεξιών στην Πολωνία, κάτι που έχει θορυβήσει την UEFA και σκέφτεται σοβαρά να τον αλλάξει από πρώτο διαιτητή στον τελικό του Champions League, που θα διεξαχθεί στις 10 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ.

Ο Σίμον Μαρτσίνιακ, ο οποίος διεύθυνε προ μηνών και τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή να σηκώνει το βαρύτιμο τρόπαιο απέναντι στη Γαλλία, έδωσε το παρών σε συγκέντρωση ακροδεξιών στην Πολωνία. Μάλιστα, δεν έμεινε απλά σε αυτό, αλλά προέβη και σε ομιλία μάλιστα, με το θέμα να έχει πάρει μεγάλη έκταση στο διαδίκτυο και να έχει θορυβήσει την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Μάλιστα, τόσο η «Repubblica» όσο και ο «Guardian» υποστηρίζουν ότι η UEFA προσπαθεί να δει τις εναλλακτικές επιλογές που έχει εφόσον αντικαταστήσει τον Μαρτσίνιακ. Ο πρόεδρος Τσέφεριν, φέρεται να ζήτησε επείγουσα διευκρίνιση από τον διαιτητή και η ομοσπονδία είναι έτοιμη να αποφασίσει αύρι, για το αν θα παραμείνει με τον Πολωνό ή θα επιλέξει κάποιον άλλο για πρώτο διαιτητή στον τελικό του Champions League.

«Η UEFA και ολόκληρη η ποδοσφαιρική κοινότητα είναι αντίθετη στις “αξίες” που προωθεί η εν λόγω ομάδα και παίρνει πολύ σοβαρά αυτούς τους ισχυρισμούς. Μια περαιτέρω ανακοίνωση θα βγει αύριο, αφού εξεταστούν όλα τα στοιχεία», αναφέρει η UEFA.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.