«Θέλω ένα νέο προπονητικό κέντρο; Ναι. Θέλω να παίζω με τις τέσσερις κερκίδες ανοιχτές; Ναι. Θέλω να σιγουρεύσω ότι θα είμαστε πιο επαγγελματίες απ’ ό,τι είμαστε τώρα; Ναι», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, ο Γκ. Πογέτ δήλωσε δημόσια ότι ο συνεργάτης του, Μαουρίσιο Ταρίκο, είναι απλήρωτος εδώ και οκτώ μήνες. «Μην προσπαθείτε να δείτε κάτι πίσω από όσα είπα τη Δευτέρα, γιατί δεν υπάρχει τίποτα» σημείωσε σήμερα ο Ουρουγουανός προπονητής και πρόσθεσε: «Εάν προκριθώ την επόμενη εβδομάδα ή τον Μάρτιο, χρειάζομαι ένα νέο συμβόλαιο; Ναι».
«Ίσως θα είμαι ο πρώτος προπονητής που θα πάει στο Euro χωρίς συμβόλαιο, αλλά μην λέτε άλλα πράγματα. Θα είμαι αρκετά αφελής να έχω πληρώσει έξι μήνες μπροστά το ενοίκιό μου και να θέλω να φύγω» ξεκαθάρισε ο προπονητής της εθνικής.
Σημειώνεται ότι αύριο στις 19:00 η Εθνική αντιμετωπίζει σε φιλικό παιχνίδι στη Ριζούπολη τη Νέα Ζηλανδία.