Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

ΑΕΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας με σύνθημα το «Άλλη Εντελώς Κατάσταση»

Μοιραστείτε το

Η σεζόν 2022-23 έβαλε δυνατή υποψηφιότητα για μία από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη, στην ιστορία της ΑΕΚ αφού τα εγκαίνια του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια συνδυάστηκαν με την κατάκτηση του νταμπλ και η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για το 2023-24 με σύνθημα το «Άλλη Εντελώς Κατάσταση».

Η σχετική ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει: «Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2023-2024 αρχίζει την προσεχή Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 στις 10.00.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πρωτοπορεί παρέχοντας ολοκληρωμένη πώληση των εισιτηρίων διαρκείας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά, χωρίς αυτοπρόσωπη παρουσία, ουρές και ταλαιπωρία!

Μπορείς να αποκτήσεις το εισιτήριό σου σε ψηφιακή μορφή ή να το παραλάβεις στο σπίτι σου ταχυδρομικά στην κλασική του μορφή (οι αποστολές θα αρχίσουν από 3/7).

Τα εισιτήρια διαρκείας για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας κυκλοφορούν ακριβώς στις ίδιες τιμές με αυτές της περιόδου 2022-2023. Επιπλέον παρέχεται η ευκαιρία να αγοράσεις σε προνομιακή τιμή τη θέση σου για όλη τη σεζόν και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, σε πρώτη φάση δικαίωμα αγοράς έχουν οι κάτοχοι διαρκείας της σεζόν 2022-2023, που μπορούν να ανανεώσουν το εισιτήριο τους για τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Θα ακολουθήσουν το άνοιγμα της διάθεσης για τις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς και η πώληση εισιτηρίων διαρκείας για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ»

Δείτε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ…

Τιμές εισιτηρίων διαρκείας ΑΕΚ

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.