Πάρτι κολλητικά και πάρτι με αντισώματα

8
Πάρτι κολλητικά και πάρτι με αντισώματα

Σε δύο κατηγορίες φαίνεται να διαιρούνται οι μαζώξεις τον τελευταίο καιρό λόγω κορωνοϊού. Από τη μία, τα επικίνδυνα πάρτι στα οποία είναι εξαιρετικά πιθανό να μεταδοθεί ο φονικός ιός, και από την άλλη, τα πάρτι με… αντισώματα!

Στα επικίνδυνα πάρτι κατατάσσεται εκείνο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη το οποίο έκανε στο σπίτι του για να γιορτάσει τα 55α γενέθλιά του. Το πάρτι αυτό, έγειρε πολλές αντιδράσεις και δέχθηκε πολλές επικρίσεις λόγω του “εκπεμπόμενου μηνύματος” των φωτογραφιών, όπως ειπώθηκε, καθώς δεν τηρούνταν τα μέτρα ασφαλείας ανάμεσα στους παρευρισκόμενους.

Στον αντίποδα αυτού, το προχθεσινό υπέρλαμπρο πάρτι γενεθλίων του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, ενώ συνέβη με όμοιους όρους (μάζωξη ατόμων, χωρίς μάσκες και αποστάσεις ασφαλείας), δεν προκάλεσε τις ίδιες αντιδράσεις.

Το πάρτι αυτό έγινε στο γραφείο του το οποίο ίσως να διέθετε αντισώματα και έτσι να μην συνέστησε κίνδυνο για κανέναν από τους παρευρισκομένους. Στην ανάπτυξη αυτών των αντισωμάτων, ίσως μάλιστα να συνέβαλε και η ποιότητα των υπερπολυτελών επίπλων του, που κόστισαν στην Περιφέρεια Αττικής, σχεδόν 20.000 ευρώ!

Απορίες ακόμη εκφράζονται για το αν και η τούρτα του, στοίχισε όσο και η πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα!

Με ή χωρίς αντισώματα στα πάρτι… Χρόνια Πολλά και στους δύο!