Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κυνήγι μαγισσών

Κυνήγι μαγισσών

Κυνήγι μαγισσών Eχουμε τρελαθεί! Οι δημοσιογράφοι επειδή τόλμησαν να γράψουν για ένα από τα μεγάλα σκάνδαλα, αυτό της NOVARTIS, είναι κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης;

Πρώτα καλείται η Γιάννα Παπαδάκου, μετά ο Κώστας Βαξεβάνης να δώσουν εξηγήσεις για το όλο θέμα αλλά και ο Αλέξανδρος Τάρκας, δημοσιογράφος, και πρώην συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά!

Ο Κ. Βαξεβάνης καλείται να απολογηθεί στις 19 Ιανουαρίου 2022 για τα αδικήματα της συνέργειας σε κατάχρηση εξουσίας, της συνέργειας σε παράβαση καθήκοντος κατά συρροή και της εγκληματικής οργάνωσης- συμμορίας.

Να θυμίσουμε ότι ο Κ. Βαξεβάνης που είχε δημοσιεύσει την Λίστα Λαγκάρντ, είχε και τότε κατηγορηθεί, αλλά δικαιώθηκε και μάλιστα από τα ευρωπαϊκά δικαστήρια, ακριβώς γιατί η ενέργεια ήταν υπέρ του δημοσίου συμφέροντος.

Τι ακριβώς ζούμε τώρα;

Το κυνήγι δημοσιογράφων επειδή έκαναν αποκαλύψεις;

Είναι η NOVARTIS που έχει ομολογήσει τα ατοπήματά της, μάλιστα στις ΗΠΑ έχει καταδικαστεί και πληρώσει για τα όσα έκανε στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα όμως εδώ και πολύ καιρό ζούμε την υπόθεση Αντι-NOVARTIS, την προσπάθεια πολιτικών να μετατρέψουν το σκάνδαλο σε σκευωρία. Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι πρόκειται για μία οριακά επικίνδυνη κατάσταση, είναι μία στιγμή δύσκολη για το κράτος Δικαίου, για την ελευθεροτυπία για την πολιτική και για την Δικαιοσύνη.