Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γυναικοκτονία Ρόδος: Ξεσπά ο αδερφός της Ντόρας – «Τη δολοφόνησε! Να μιλάνε όλες οι γυναίκες»»!

Γυναικοκτονία Ρόδος: Ξεσπά ο αδερφός της Ντόρας – «Τη δολοφόνησε! Να μιλάνε όλες οι γυναίκες»»!

Ξέσπασε ο αδελφός της 31χρονης 31χρονης Ντόρας, η οποία δολοφονήθηκε στη Ρόδο από τον 40χρονο πρώην σύντροφό της. Σήμερα συγγενείς και φίλοι σε κλίμα οδύνης θα της πουν το τελευταίο αντίο.

Αρχικά ο αδερφός της Ντόρας είπε: «Δε γνωρίζω τι έχει πει ο θείος του. Εγώ κοιτάω τη δική μου οικογένεια. Τα νέα τα μάθαινα πιο γρήγορα από τα social και τα κανάλια παρά από το τηλέφωνο των γονιών μου. Με τη Ντόρα εγώ εδώ και κάποια χρόνια σταμάτησα να ασχολούμαι με τα ερωτικά της, γιατί την έχω προστατέψει με κάποιον αντίστοιχο στο παρελθόν. Δεν την είχε αγγίξει αλλά την απειλούσε ότι θα φέρει μπράβους. Άλλη σχέση αυτή. Η Ντόρα είχε μια έλξη προς περίεργους τύπους. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Αλλά αυτός δεν μου φαινόνταν και μένα έτσι. Δεν τον ήξερα καλά. Ούτε το όνομά του δεν ήξερα. Είχε έρθει εδώ…»!

Και πρόσθεσε: «Σε κάθε φασαρία που γινόταν μεταξύ τους, αυτός ανακάτευε την οικογένειά μας. Αυτός είχε έρθει σε εμάς και έλεγε “να πείτε στη Ντόρα ότι το σπίτι της είναι εκεί μαζί μου και όχι εδώ”. Η οικογένειά μας είναι λογική. Τι περίμενε πως θα πει ο πατέρας μου; Ο άνθρωπος αυτός έπρεπε να είναι σε κάποια ψυχιατρική κλινική. Δολοφονία είναι. Ούτε ατύχημα ούτε τίποτα. Τη δολοφόνησε. Δε με νοιάζει τι έκανε με τη δική του ζωή. Γιατί να πάρει και τη δική της; Τι σου έφταιξε; Ήταν πολύ ανώτερη από εκείνον. Αυτό δεν άντεξε αυτός. Να μιλάνε όλες οι γυναίκες. Το κακό είναι ότι η Ελλάδα είναι ένα μπ@@ρδ@λο. Δεν υπάρχει προστασία για τη γυναίκα. Και να μιλήσουν δεν υπάρχει προστασία»!