Τρίτη, 28 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Tο χαστούκι του Ρουβά στον Μουζουράκη και η έκπληξη του Μαραβέγια

Μοιραστείτε το

Ο Σάκης Ρουβάς σηκώθηκε από τον πολυθρόνα του και… χαστούκισε τον Πάνο Μουζουράκη κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου στο The Voice. Τι “εξόργισε” όμως τον δημοφιλή τραγουδιστή;

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Έλενα Παπαρίζου ήταν οι coaches που πάτησαν το κουμπί για να διεκδικήσουν μία από τις διαγωνιζόμενες, τη Χριστιάννα. Η νεαρή κοπέλα διάλεξε να πάει στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Τότε, ο Σάκης Ρουβάς σηκώθηκε και πήγε και χαστούκισε τον Πάνο Μουζουράκη, με τον δεύτερο να λέει: «Προσπάθησα μπαμπά».

Φυσικά, ο Σάκης Ρουβάς αστειευόταν, αφού στο φετινό The Voice φαίνεται πως έχει κάνει «κόμμα» με τον Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος συνέχεια παραπονιέται και αναρωτιέται ότι κανείς δεν θέλει να πάει με την ομάδα του, καθώς τις περισσότερες φορές οι διαγωνιζόμενοι επιλέγουν άλλον coach.

Νωρίτερα, μόλις τελείωσε η Χριστιάννα το τραγούδι της, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τον Κωστή Μαραβέγια.

«Χριστιάννα, εσύ ήσουν; Αλήθεια; Είναι δυνατόν; Μπράβο ρε Χριστιάννα, είχε λίγο άγχος. Είχες άγχος βρε πουλάκι μου, αφού σε ξέρω, έχουμε τραγουδήσει μαζί», είπε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής και στη συνέχεια εξήγησε στους άλλους coaches από πού γνωρίζει τη νεαρή κοπέλα.

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.