Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: «Μέτωπο ζωής» ενάντια στον κορωνοϊό

«Αυτές τις δύσκολες στιγμές, εμείς οι νέοι και νέες δεν θα αρκεστούμε μόνο σε καταγγελίες των λαθών και των παραλείψεων της Νέας Δημοκρατίας. Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για τη διαφύλαξη της δημόσιας Υγείας», σημειώνει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης για όλους τους εστιακούς φοιτητές

«Είναι υποκριτικό για την κυβέρνηση να βαφτίζει ένα αυταρχικό μέτρο, ως ένα μέτρο που είναι υποχρεωμένη να λάβει για λόγους δημόσιας υγείας»

Αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης για όλους τους φοιτητές που βρίσκονται σε εστίες ζητά η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Εθελοντική αιμοδοσία για τα παιδιά με κακακοήθειες και τους ασθενείς με μεσογειακή αναιμία

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» διοργανώνει ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας για τα παιδιά με κακακοήθειες και τους ασθενείς με μεσογειακή αναιμία.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Οι νέοι να προσφέρουν αίμα σε όσους έχουν ανάγκη

Κάλεσμα στους νέους να στηρίξουν έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας, προσφέροντας αίμα απευθύνει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτές τις κρίσιμες ημέρες που υπάρχουν αυξημένες ανάγκες για αίμα, καλούμε κάθε νέο και νέα να στηρίξει έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας προσφέροντας το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Όλοι και όλες στην απεργία ενάντια στο αντι-ασφαλιστικό νομοσχέδιο

Κάλεσμα προς όλους τους εργαζομένους, τους νέους και τις νέες, να συμμετέχουν στην αυριανή απεργία των συνδικάτων και στη συγκέντρωση που έχει προκηρυχτεί στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.00 το πρωί απευθύνει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Σκοταδιστικές αφίσες κατά των αμβλώσεων σε πόλεις της Β. Ελλάδας

"Με την ενθάρρυνση και την υποστήριξη της Εκκλησίας, αλλά και με την ανοχή κυβερνητικών στελεχών, οι σκοταδιστές βρήκαν το έδαφος να γεμίσουν πόλεις της Βόρειας Ελλάδας με αφίσες κατά των αμβλώσεων", καταγγέλλει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ - Καλεί τον Μητσοτάκη να αποσύρει τη στήριξη στην δολοφονική ενέργεια ενάντια στον Σουλεϊμανί

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη μέσω ανακοίνωσης της να αποσύρει άμεσα και δημόσια τη στήριξη στην δολοφονική ενέργεια ενάντια στον Σουλεϊμανί.

Αναλυτικά το κείμενο: 

75 χρόνια από τα Δεκεμβριανά: Σήμερα η εκδήλωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Με αφορμή τη συμπλήρωση 75 χρόνων από τα Δεκεμβριανά, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει σήμερα εκδήλωση.

Σήμερα Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στον Πολυχώρο Σπούτνικ, ο ιστορικός Μενέλαος Χαραλαμπίδης μιλά για τη Μάχη της Αθήνας και σχολιάζει φωτογραφίες των συγκρούσεων.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Στέλνει μήνυμα αλληλεγγύης στον δοκιμαζόμενο γειτονικό λαό

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε σήμερα μήνυμα αλληλεγγύης προς συμπαράσταση του δοκιμαζόμενου γειτονικού λαού μετά τις καταστροφές που προκάλεσε ο φονικός σεισμός, ανακοινώνοντας παράλληλα πως το επόμενο διάστημα θα λάβει σχετικές πρωτοβουλίες προς έμπρακτη στήριξη των πληγέντων.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ για Συνταγματική αναθεώρηση: Η πρόταση της ΝΔ συνταγματοποιεί τον νεοφιλελευθερισμό

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε σήμερα επίσημα σχετικά με την Συνταγματική αναθεώρηση που συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής, καταγγέλλοντας την πρόταση της κυβέρνησης για «συνταγματοποίηση» του νεοφιλελευθερισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ:

Subscribe to νεολαία ΣΥΡΙΖΑ