Συναγερμός σήμανε σήμερα (09.07.2025) στην Τανάγρα, καθώς τέσσερα άτομα συνελήφθησαν επειδή φωτογράφιζαν υποδομές της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) αλλά και μαχητικά αεροσκάφη τύπου Rafale της Πολεμικής Αεροπορίας.
Ειδικότερα, τα τέσσερα άτομα έγιναν αρχικά αντιληπτά και εντοπίστηκαν από δυνάμεις ασφάλειας που τους απομάκρυναν από την περιοχή.
Ωστόσο, εκείνοι συνέχισαν να φωτογραφίζουν μαχητικά αεροσκάφη Rafale από άλλο σημείο και τότε ειδοποιήθηκε η αερονομία της 114 Πτέρυγας Μάχης, που τους συνέλαβε και έπειτα τους παρέδωσε στις τοπικές αστυνομικές αρχές.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Newsit.gr, οι ύποπτοι έχουν προσαχθεί και εξετάζεται το φωτογραφικό υλικό που συγκέντρωσαν από την περιοχή.