Γιώργος Γρηγοριάδης: «Δεν μπορεί κανείς να συγκριθεί με τον Γιώργο Παπαδάκη, είναι ένα κεφάλαιο μόνος του»

«Του βγάζω το καπέλο και ως επαγγελματία και ως άνθρωπο», είπε ο Γιώργος Γρηγοριάδης.

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους παραχώρησε ο Γιώργος Γρηγοριάδης, κατά την αποχώρησή του από το στούντιο, μετά το φινάλε του «Καλημέρα Ελλάδα».

«Κλείνει η ιστορικότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή που δεν έχει ακούσει «Καλημέρα Ελλάδα» από το στόμα του Γιώργου Παπαδάκη. Όλοι έχουμε μεγαλώσει με τον Γιώργο Παπαδάκη και για μένα ήταν τιμή μου που βρέθηκα στο πλευρό του. Του βγάζω το καπέλο και ως επαγγελματία και ως άνθρωπο.

Ο Γιώργος μας είπε πως όταν ένας κύκλος κλείνει, ανοίγει ένας άλλος που μπορεί να είναι και καλύτερος. Δεν μπορεί κανείς να συγκριθεί με τον Γιώργο Παπαδάκη. Είναι ένα κεφάλαιο μόνος του. Αν βλέπατε τα μηνύματα που έρχονταν καθημερινά στην εκπομπή από τη μέρα που ο Γιώργος ανακοίνωσε το τέλος, θα καταλαβαίνατε ότι ο κόσμος τον θέλει», είπε ο Γιώργος Γρηγοριάδης.

Πηγή: zappit.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή