Ναταλία Αργυράκη: «Η ιστορία δείχνει ότι είναι καλύτερα να μπαίνουν τελείες και μετά να γίνονται ανακοινώσεις»

Η Ναταλία Αργυράκη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τη Σοφία Μανουσακίδου το πρωί της Παρασκευής. Μεταξύ άλλων, η γοητευτική δημοσιογράφος μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον και τη φημολογούμενη συνεργασία της με τον Κώστα Τσουρό. Συγκεκριμένα, η Ναταλία Αργυράκη ανέφερε: «Ακόμα κι αν ήμουν σε θέση να πω τι θα κάνω του χρόνου, δεν θα το έλεγα. Για να είμαστε όλοι ασφαλείς, είναι προτιμότερο να ανακοινώνονται τέτοια θέματα όταν πρέπει και από αυτούς που πρέπει, και καλύτερα να μπαίνουν τελείες, αν είναι να μπουν, ώστε να γίνονται και άλλες ανακοινώσεις χωρίς προβλήματα».

Συνέχισε λέγοντας: «Έχω συζητήσει πολύ τελευταία, βλέποντας τι συμβαίνει γύρω μου. Λέω, να, οι συζητήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε άσχημα αποτελέσματα, οπότε… εντάξει».

«Κοντός ψαλμός αλληλούια. Ο Κώστας Τσουρός είναι φίλος μου και θέλω να πω ότι συναντηθήκαμε τυχαία στην Επίδαυρο. Πάντα βγάζουμε φωτογραφίες όταν βρισκόμαστε, αλλά ίσως ο κόσμος να μην έδινε ιδιαίτερη σημασία», πρόσθεσε η Ναταλία Αργυράκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή