Ελένη Κρίτα: «Νομίζω ότι έχουν συζητηθεί τα πάντα για το Παρά Πέντε, κανείς δεν ήξερε πού θα πάει η σειρά»

“Τώρα δεν θα ήμουν εύκολα συντροφικός άνθρωπος. Όταν αδικούμαι, καταπιέζομαι, θα το διεκδικήσω”.

Στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα εμφανίστηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης (1/7) η Ελένη Κρίτα. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για τη συμμετοχή της στη σειρά «Στο Παρά Πέντε», μέσα από την οποία ξεχώρισε πριν από 20 χρόνια, καθώς και για τον ρόλο της συντροφικότητας.

«Τώρα δεν θα ήμουν εύκολα συντροφικός άνθρωπος. Αρχίζω και απολαμβάνω πράγματα μόνη μου και αρνούμαι να μοιραστώ πράγματα. Να γνωρίσω κάποιον τώρα και να μοιραστώ την καθημερινότητά μου; Δύσκολο», παραδέχεται η Ελένη Κρίτα.

«Όταν ήμουν παιδί, ήμουν δύσκολη, γιατί μεγάλωσα σε μια εποχή που το μεγάλωμα των παιδιών ήταν πιο αυταρχικό. Δεν μπορώ να πιέζομαι. Μου λέει καμιά φορά ο γιος μου “δεν σου το είχα”. Δεν θέλω να καταπιέζομαι! Μου έβγαινε έντονη κόντρα με τη μητέρα μου», εξομολογείται στην κάμερα του Action24.

«Δεν μου αρέσει να τσακώνομαι αλλά όταν αδικούμαι, καταπιέζομαι, θα το διεκδικήσω. Θα τα πω πολύ κατηγορηματικά, θα φύγω, θα αντιδράσω. Τώρα βέβαια έχω μάθει να το βγάζω με άλλους τρόπους», τονίζει η Ελένη Κρίτα.

Όταν η συζήτηση στράφηκε στο «Παρά Πέντε», με αφορμή το νέο επειτειακό reunion που αναμένεται το φθινόπωρο, η Ελένη Κρίτα ανέφερε: «Νομίζω ότι έχουν συζητηθεί τα πάντα για το Παρά Πέντε. Ήταν μια καταπληκτική στιγμή του Γιώργου Καπουτζίδη, γιατί ξεκινάει το πράγμα από τον σεναριογράφο. Κανείς δεν ήξερε πού θα πάει η σειρά, ο Γιώργος ήξερε πώς πάει το πράγμα. Εμείς περιμέναμε αποκαλύψεις! Μέσα από πολύ χιούμορ και ανθρωπιά βγήκε αυτό που βγήκε».

Πηγή: zappit.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή