Μια εφιαλτική περιπέτεια έζησε ο γιος ενός γνωστού επιχειρηματία στην Αθήνα, όταν έπεσε θύμα βίαιης απαγωγής από τέσσερις άνδρες, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ένας γνωστός τράπερ. Οι απαγωγείς, οι οποίοι ζητούσαν εκβιαστικά χρήματα από τον γιο του επιχειρηματία, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος, οι οποίοι πραγματοποίησαν επιχείρηση σε τρία διαφορετικά σημεία στην Αθήνα.
Όσον αφορά την απαγωγή, σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα της 6ης Μαΐου στην περιοχή του Υμηττού, τρεις από τους πέντε δράστες, αφού άσκησαν σωματική βία χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο για να τον χτυπήσουν στα κάτω άκρα, απείλησαν τη ζωή του γιου του επιχειρηματία, ο οποίος επίσης δραστηριοποιείται στο επιχειρηματικό πεδίο. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του, αφού μπήκαν σε αυτοκίνητο, οι δράστες απαιτούσαν από τον 24χρονο να τους δώσει το ποσό των 25.000 ευρώ, καθώς και μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα BMW αξίας τουλάχιστον 25.000 ευρώ, ενώ τον χτυπούσαν με τα χέρια και με το αιχμηρό αντικείμενο σε όλο του το σώμα.
Κατά τη διάρκεια των τρομακτικών ωρών που πέρασε, οι τρεις δράστες κατέβηκαν στην περιοχή της Σαρωνίδας, όπου συνάντησαν τον τέταρτο δράστη, ο οποίος ήταν σε μοτοσυκλέτα. Εκεί, οι απειλές συνεχίστηκαν με τη χρήση πυροβόλου όπλου σε παραλία της περιοχής. Μετά από πέντε ώρες, ο νεαρός αναγκάστηκε να μιλήσει τηλεφωνικά με φίλους του για να συγκεντρώσουν το απαιτούμενο χρηματικό ποσό. Οι δράστες, χωρίς δισταγμό, προσπάθησαν να κόψουν τα δάχτυλά του με κόφτη, αλλά ο 24χρονος αντιστάθηκε σθεναρά. Στη συνέχεια, οι δράστες σχεδίαζαν να μεταβούν στην περιοχή της Γλυφάδας για να παραλάβουν μέρος του χρηματικού ποσού. Στην πορεία, το θύμα κατάφερε να δραπετεύσει και να ειδοποιήσει έναν φίλο του.
Μέχρι εκείνη τη στιγμή, οι δράστες είχαν ήδη κλέψει τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, έναν ασύρματο φορτιστή, 740 ευρώ και ένα πολυτελές ρολόι αξίας από 20.000 έως 29.000 ευρώ. Οι απειλές εναντίον του συνεχίστηκαν και τις επόμενες ημέρες με μηνύματα και βίντεο μέσω διαδικτυακών εφαρμογών. Το βράδυ της 22ας Μαΐου, αστυνομικά κλιμάκια ανέπτυξαν δυνάμεις σε διάφορες περιοχές της Αττικής και, αφού εντόπισαν όλα τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, τα ακινητοποίησαν και τα συνέλαβαν.