Hχούν ξανά οι σειρήνες στο Ισραήλ: Ο κόσμος τρέχει στα καταφύγια – Νέα πυραυλική επίθεση από τον Λίβανο (Δείτε βίντεο)

Οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ ανακοίνωσαν πως ακούγονται σειρήνες στα κεντικά της χώρας, καθώς εκτοξεύονται πυρά από τον Λίβανο.
Σύμφωνα με τις IDF, ο συναγερμός από την πυραυλική επίθεση αφορά 180 πόλεις/κοινότητες στο Ισραήλ.
🚨Millions of Israelis are running to bomb shelters as sirens sound across Israel🚨 pic.twitter.com/xlddwUbbTk
— Israel Defense Forces (@IDF) October 14, 2024
Παράλληλα, η πρεσβεία των ΗΠΑ στον Λίβανο κάλεσε και πάλι τους υπηκόους της που ζουν εκεί, να φύγουν από τη χώρα «τώρα».
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι οι πρόσθετες πτήσεις τις οποίες οργανώνει η πρεσβεία για τους Αμερικανούς που θέλουν να φύγουν από τη Βηρυτό δεν θα συνεχιστούν επ’ άπειρον.
Tel Aviv and large parts of central Israel ran to the shelters moments ago.
Where: Tel Aviv, Gordon Beach
When: 14 10 2024 17:35
What: #wartimeTLV #TelAvivUnderAttack pic.twitter.com/asUovPxXwi— Thomas Schlijper תומאס סלייפר🎗️ (@schlijperisrael) October 14, 2024
Σχετικά Άρθρα
03/08/2025 - 10:22
03/08/2025 - 09:50
Δείτε επίσης