Φειδίας Παναγιώτου: Ομολογεί ότι προσέβαλε παιδιά αγνοουμένων – «Είπα τρεις κουβέντες παραπάνω» (βίντεο)

Με ένα βίντεο στο Tik Tok ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής και Youtuber Φειδίας Παναγιώτου παραδέχεται ότι έκανε προσβλητικά σχόλια προς τα παιδιά αγνοουμένων που βρέθηκαν στην εκδήλωση του Σαββάτου στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, με αφορμή τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.
«Επέμενε μία κοπέλα και είπα δύο – τρεις κουβέντες παραπάνω είναι η αλήθεια. Μόλις τελείωσε η συνομιλία είπα “συγγνώμη πάντως αν σε θύμωσα, αν είπα καμιά κουβέντα παραπάνω”» αναφέρει ο Φειδίας Παναγιώτου.
Παράλληλα κάνει λόγο για «παρεξήγηση» και καλεί την «κοπέλα» και τον πρόεδρο του συλλόγου σε ένα podcast για να τα συζητήσουμε και να προβάλλουν τα προβλήματά τους.
@fidiaspanayiotou♬ original sound – Fidias Panayiotou
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης
Τελευταία Άρθρα
Τα πιο Δημοφιλή