Έξαλλη η Amy Schumer! «Λάθος πρότυπα αν εγώ θεωρούμαι υπέρβαρη»

«Πυρ και μανία» έγινε η αμερικανίδα κωμική ηθοποιός Έιμι Σούμερ με τη διεύθυνση του αμερικανικού περιοδικού Glamour, καθότι την συμπεριέλαβαν στο ειδικό τεύχος plus size, για υπέρβαρες γυναίκες.

Μέσω ανακοίνωσής της στο Instagram, η Έϊμι τα βάζει με τους επικεφαλής του περιοδικού, γιατί όπως λέει, δημιουργεί λάθος πρότυπο στα νέα κορίτσια όταν ορίζεις ένα σώμα όπως το δικό της ως υπέρβαρο.

amy

«Νομίζω δεν υπάρχει τίποτα στραβό με το να είσαι plus size. Όμορφες και υγιείς γυναίκες. Το plus size στις ΗΠΑ είναι από το νούμερο 16 και πάνω και εγώ ανήκω κάπου μεταξύ του 6 και του 8», γράφει η 34χρονη ηθοποιός και προσθέτει:

«Τα νέα κορίτσια που βλέπουν τον σωματότυπό μου σκέφτονται ότι είμαι υπέρβαρη; Δηλαδή, ποιες είναι οι σκέψεις σας επί τούτου; Αυτό δεν είναι ούτε κουλ ούτε γκλάμουρ».

Το περιοδικό ενέταξε την Σούμερ σε ειδικό αφιέρωμα με τίτλο «Γυναίκες που μας εμπνέουν», μαζί με άλλες σταρς όπως η Μελίσα Μακ Κάρθι και η τραγουδίστρια Adele.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή