Το ΚΚΕ καταδικάζει τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες

«Το ΚΚΕ καταδικάζει τις δολοφονικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες και εκφράζει την αλληλεγγύη του στο βελγικό λαό και τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων», αναφέρει το ΚΚΕ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

«Η εμπειρία έχει αποδείξει ότι τέτοιες επιθέσεις αξιοποιούνται για την κλιμάκωση των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και πολέμων, την ενίσχυση των μέτρων καταστολής, της ξενοφοβίας και τον εκφοβισμό του λαού», προσθέτει το Κομμουνιστικό Κόμμα.

«Ο ελληνικός λαός, όλοι οι λαοί, πρέπει να εμποδίσουν τέτοιες εξελίξεις, στο όνομα της αντιμετώπισης της τρομοκρατίας και να επαγρυπνούν, ιδιαίτερα από τη στιγμή που στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, της Μέσης Ανατολής “μυρίζει μπαρούτι”, ο πόλεμος είναι σε εξέλιξη και οι ανταγωνισμοί ισχυρών καπιταλιστικών χωρών οξύνονται  επικίνδυνα», καταλήγει ο «Περισσός».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή