Βομβαρδισμένο τοπίο το Πανθεσσαλικό μετά τα επεισόδια

Εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κατά την διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα Βόλου – Ολυμπιακού. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το στάδιο παρουσιάζει εικόνα βομβαρδισμένου τοπίου με ξηλωμένα καθίσματα, σπασμένους νιπτήρες στις τουαλέτες αλλά και καταστροφές στο κυλικείο ύστερα από διάρρηξη.

Παράλληλα υπάρχουν καταστροφές που έχουν να γίνει και σε άλλους χώρους εκτός από τις κερκίδες με σκουπίδια παντού, εκατοντάδες άδεια τενεκεδάκια αναψυκτικών και μπύρας που εκτοξεύτηκαν στο ταρτάν και τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Να σημειωθεί πως η ελληνική αστυνομία σε ανακοίνωσή της, απαντώντας εμμέσως στην δήλωση του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου για εκτεταμένη χρήση χημικών από την πλευρά της κάνει λόγο για περιορισμένη χρήση, επιβαλλόμενη, ώστε να προστατευτούν τα όργανα τάξης διότι εκτός του ότι δέχτηκαν, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση επίθεση, απειλήθηκε και ένα όχημα της ελληνικής αστυνομίας.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή