Σε λιγότερο από 45 λεπτά κλείνουν οι κάλπες για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, με το Exit Poll των δημοσκοπικών εταιρειών να ανακοινώνεται κατά τις 7:00 το απόγευμα. Στα κομματικά επιτελεία επικρατεί αναβρασμός, με τους πολιτικούς αρχηγούς να αναμένουν τα αποτελέσματα.

Όπως αναφέρεται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έφυγε από το σπίτι του έφτασε συνοδεία της συζύγου και της οικογένειάς του στα γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς, όπου θα ενημερωθεί για τα αποτελέσματα από εκεί. Κατά την είσοδο του στα γραφεία, έκανε μία μικρή δήλωση στους δημοσιογράφους σημειώνοντας: «Σε λίγο θα ξέρουμε περισσότερα».
Άξιο αναφοράς είναι ότι και στην προηγούμενη διαδικασία της 21ης Μαΐου, ο κ. Μητσοτάκης είχε πάει στα γραφεία, απ’ όπου παρακολούθησε και τον τελικό στο Final-4 της Euroleague μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, από πλευράς του αναμένεται, σύμφωνα με την ΕΡΤ, να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα από το σπίτι του και αναμένεται με την ανακοίνωσή τους να μεταβεί στην γραφεία του κόμματος στην οδό Κουμουνδούρου.