Με τροποποιήσεις και λιγότερο συχνά δρομολόγια θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς τις ημέρες των εορτών του Πάσχα.
Ιδιαίτερα για το Μεγάλο Σάββατο τα ΜΜΜ θα αποσυρθούν νωρίτερα για την Ανάσταση.
Η ΣΤΑ.ΣΥ. ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως το βράδυ του Μ. Σαββάτου οι τελευταίοι συρμοί θα αναχωρήσουν:
Αναλυτικά οι τελευταίες αναχωρήσεις συρμών το βράδυ του Μ. Σαββάτου:
Παράλληλα, από τη Μ. Παρασκευή 14/04/2023 έως και την Τετάρτη του Πάσχα 19/04/2023 οι χρονοαποστάσεις των δρομολογίων στις Γραμμές του Μετρό και του Τραμ τροποποιούνται.
Αναλυτικά οι συχνότητες των δρομολογίων:
Λεωφορεία και Τρόλεϊ
Σύμφωνα με ενημέρωση του ΟΑΣΑ, το πρόγραμμα των δρομολογίων έχει ως εξής:
- Μ. Παρασκευή 14 Απριλίου: Για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα «Σαββάτου».
- Μ. Σάββατο 15 Απριλίου: Για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα «Σαββάτου». Σημειώνεται ότι το Μ. Σάββατο 15 Απριλίου 2023 τα λεωφορεία θα αποσυρθούν νωρίτερα ώστε να βρίσκονται στα αμαξοστάσια στις 23:00 το βράδυ.
- Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου: Για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα «Κυριακής & Αργιών»
- Δευτέρα του Πάσχα 17 Απριλίου: Για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα «Κυριακής & Αργιών»
- Τρίτη του Πάσχα 18 Απριλίου: Για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα «Σαββάτου».
Ανάλογα με την επιβατική κίνηση και εφόσον κριθεί αναγκαίο, για όλες τις ημέρες του Πάσχα, υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν το Αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων καθώς και το Λιμάνι του Πειραιά.