Hellenic Train: Εγκλωβίστηκαν εκατοντάδες επιβάτες – Ηλεκτροφόρα καλώδια έπεσαν σε τρένο

Δίχως τέλος είναι η ταλαιπωρία των επιβατών της Hellenic Train καθώς και σήμερα προέκυψε ακόμη ένα πρόβλημα με αμαξοστοιχία με που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδιας της εταιρίας, η αμαξοστοιχία IC 56 παραμένει στο σταθμό του Παλαιοφαρσάλου με «σημαντική καθυστέρηση», λόγω «τεχνικού προβλήματος καλωδίου ηλεκτροκίνησης».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που επικαλείται η «Εφημερίδα των Συντακτών», ο συρμός είχε φθάσει στον Παλαιοφάρσαλο και την ώρα που κατέβαιναν οι επιβάτες σημειώθηκε έκρηξη στα ηλεκτροφόρα καλώδια που κρέμονται πάνω από το τρένο.

Πρωτόγνωρο θεωρείται όμως το γεγονός ότι η έκρηξη είχε ως συνέπεια να κοπεί το καλώδιο των 25.000 βολτ και να πέσει πάνω στην αμαξοστοιχία.

Η Hellenic Train τονίζει με άλλη ανάρτησή της ότι λόγω της καθυστέρησης το δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί με λεωφορεία από το Παλαιοφάρσαλο για τη Λάρισα, την Κατερίνη, το Πλατύ και τη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού έχει γίνει σύνηθες φαινόμενο καθώς δεν πέρασαν παρά λίγες ημέρες από τότε που αμαξοστοιχία της Hellenic Train τυλίχτηκε στις φλόγες λίγο έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον πριν από περίπου δύο εβδομάδες τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα – Αθήνα έμεινε λίγο έξω από την Οινόη λόγω μηχανικής βλάβης.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή