Το «τελευταίο αντίο» στον Πελέ: Selfie πάνω από το φέρετρο του έβγαζαν οι κόρες του και ο πρόεδρος της FIFA

Σε κλίμα οδύνης αποχαιρετά η Βραζιλία τον Πελέ. Ο θρύλος του ποδοσφαίρου θα ταφεί στο κοιμητήριο Memorial Necrópole Ecumênica στο Σάο Πάολο. Πρόκειται για ένα πολυτελές κτίριο 14 ορόφων που περιλαμβάνει μάλιστα έναν καταρράκτη και ένα μουσείο αυτοκινήτων, το οποίο κατέχει και το ρεκόρ Γκίνες για το ψηλότερο νεκροταφείο στον κόσμο.
Η κόρη του Πελέ, Κέλι Κριστίνια Νασιμέντο, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία με το ανοιχτό φέρετρο στο γήπεδο της Σάντος. Μάλιστα, η ίδια και η αδελφή της φωτογραφήθηκαν με κόσμο πάνω από το φέρετρο του πατέρα τους.
Επιπλέον, ο πρόεδρος της UEFA, Τζιάνι Ιφαντίνο θέλησε να απαθανατίσει τη στιγμή πάνω από τη σορό του Πελέ και τράβηξε selfie την ώρα του λαϊκού προσκυνήματος.
Πηγή: filathlos.gr
Σχετικά Άρθρα
20/06/2025 - 23:15
20/06/2025 - 21:30
Δείτε επίσης
Τελευταία Άρθρα
Τα πιο Δημοφιλή