Νέο κόμμα ανακοίνωσε ο Μπογδάνος – Αντιπρόεδρος η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Το νέο του κόμμα με το όνομα ΠΑΤΡΙΔΑ ανακοίνωσε τη Δευτέρα (26/9) ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και νυν ανεξάρτητος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
“Από σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων η ΠΑΤΡΙΔΑ έχει φωνή” έγραψε στο twitter ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, παρουσιάζοντας τις αρχές του κόμματος που είναι “Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια και Οικονομική Ελευθερία”, όπως έγραψε.
Από σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων η ΠΑΤΡΙΔΑ έχει φωνή.
Οι αρχές μας ξεκάθαρες:
Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια και Οικονομική Ελευθερία.
Δεν συμβιβαζόμαστε. Μόνο αγωνιζόμαστε. Με σθένος και πίστη.
Μαζί. Για την Ελλάδα και για το μέλλον των παιδιών μας.https://t.co/LpXJYUuAHn pic.twitter.com/fGnL3TTEVo
— constantinosbogdanos (@bogdanosk) September 26, 2022
“Δεν συμβιβαζόμαστε. Μόνο αγωνιζόμαστε. Με σθένος και πίστη. Μαζί. Για την Ελλάδα και για το μέλλον των παιδιών μας.” έγραψε στην ανάρτησή του.
Υπενθυμίζεται ότι η ανακοίνωση αυτή έρχεται μετά τη λήξη της πολιτικής συμπόρευσης του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τον Θάνο Τζήμερο και τον Φαήλο Κρανιδιώτη το περασμένο καλοκαίρι.
Στο κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου συμμετέχει και η Αφροδίτη Λατινοπούλου.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης