Jada Pinkett Smith: Η πρώτη ανάρτηση μετά το χαστούκι στα Όσκαρ

Στην πρώτη της ανάρτηση προχώρησε η Jada Pinkett Smith μετά το επεισόδιο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον την βραδιά των Όσκαρ. “Αυτή είναι μια περίοδος θεραπείας και είμαι έτοιμη γι’ αυτό” έγραψε η ηθοποιός.
View this post on Instagram
Η παραπάνω δημοσίευση έρχεται μετά το επεισόδιο που άφησε παγωμένους όσους παρακολουθούσαν την 94η τελετή απονομής των βραβείων στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες.
Ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στην σκηνή και χαστούκισε τον Κρις Ροκ αντιδρώντας στο άκομψο αστείο του παρουσιαστή ο οποίος σχολιάζοντας την σύζυγο του Σμιθ, Jada Pinkett Smith η οποία πάσχει από αλωπεκία είπε χαρακτηριστικά: “Jada σ’αγαπώ, το G.I. Jane 2 σε περιμένει”, αναφερόμενος στην ταινία για την οποία η Ντέμι Μουρ είχε ξυρίσει το κεφάλι της το 1997.
Τότε, ο Will Smith ανέβηκε στην σκηνή και έδωσε ένα χαστούκι στο πρόσωπο του Κρις Ροκ, ενώ αφού επέστρεψε στην θέση του του φώναξε: “Μην ξαναπιάσεις την γυναίκα μου στο γαμ…νο στόμα σου”.
VIA JAPANESE TELEVISION: The uncensored exchange between Will Smith and Chris Rock pic.twitter.com/j0Z184ZyXa
— Timothy Burke (@bubbaprog) March 28, 2022
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης