Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση με γκαζάκια στα σπίτια Καμπουράκη και Ντούμα

Με ανακοίνωση σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου έγινε γνωστή η οργάνωση που βρίσκεται πίσω από την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη στην Αργυρούπολη και του προέδρου των ειδικών φρουρών, Βασίλη Ντούμα στην Κυψέλη.

Ο λόγος για την οργάνωση «Πυρήνες Άμεσης Δράσης», η οποία με κείμενό της ανέλαβε την ευθύνη των επιθέσεων, δίνοντας τη δική της εξήγηση.

«Ο Καμπουράκης μπορεί να έχει τον τίτλο του “δημοσιογράφου” όμως η σχέση του με την πραγματική δημοσιογραφία διέπεται από εχθρότητα […] Η “ελευθερία του λόγου” σε ότι αφορά τους δημοσιογράφους που εργάζονται στους μεγάλους τηλεοπτικούς ομίλους είναι η μεγαλύτερη απάτη και το γνωρίζουν αυτό άπαντες» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Σχετικά με τον Βασίλη Ντούμα και την επίθεση στο σπίτι του έγραψαν, μεταξύ άλλων: «Για το συγκεκριμένο σκουπίδι δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Γνωστός τηλεμαϊντανός, υπερασπιστής και συνένοχος σε όλες τις ακροδεξιές συμπεριφορές και πρακτικές των αστυνομικών οργάνων τα τελευταία χρόνια».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή