Πάτρα: Διατάχθηκε εκταφή της σορού της 9χρονης – Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με τα τρία νεκρά αδέλφια

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, καθώς σύμφωνα με το pelop.gr ζητήθηκε από την εισαγγελία η εκταφή της σορού της 9χρονης Τζωρτζίνας.
Μετά την εισαγγελική παρέμβαση για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών σε διάστημα τριών ετών και την ανάληψη της υπόθεσης από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αθηνών, έντονη ήταν φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο εκταφής της 9χρονης Τζωρτζίνας.
Διαβάστε επίσης:
- Πάτρα: «Δεν συνδέεται με την κυρίως ασθένεια» – Η έρευνα των Αρχών και το ενδεχόμενο εκταφής
- Πάτρα: Γιατί η υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών πέρασε στα χέρια του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής
- Θάνατος τριών κοριτσιών – Γιατροί Πάτρας: Έτοιμοι να συνεργαστούν με το Ανθρωποκτονιών
- Πάτρα: Για ανακρίβειες που δημοσιεύονται σε διάφορα μέσα κάνουν λόγο οι γονείς για τον θάνατο των παιδιών τους
Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, φαίνεται πως σχετικό αίτημα διαβιβάστηκε με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν, ότι δεν αποκλείεται να ζητηθεί εκταφή και για τ’ άλλα δυο παιδιά.
Σχετικά Άρθρα
18/08/2025 - 22:24
18/08/2025 - 22:21
18/08/2025 - 21:54
Δείτε επίσης